Φοιτήτρια στην Κομοτηνή η σύντροφος του 20χρονου Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή – Θρίλερ με το κινητό του…

 

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης η αυτοκτονία του 20χρονου ποδοσφαιριστή από την Γοργόνα ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης και κηδεύθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στοπ χωριό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ερωτικοί λόγοι φαίνεται να οδήγησαν τον νεαρό στο απονενοημένο διάβημα, κάτι όμως που μέχρι και αυτή την ώρα δεν επιβεβαιώνει η οικογένεια του καθώς δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως. Η αστυνομία μάλιστα όλες αυτές τις ώρες ερευνά το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου το οποίο βρέθηκε τοποθετημένο απέναντι του με την καμερα στραμμένη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

«Το τι έγινε ο θεος το ξέρει και ο ίδιος μακάρι να είχαμε καταλαβει κάτι» λέει ο παππούς του 20χρονου αυτόχειρα στο protothema. Μιλώντας για το μοιραίο βράδυ εξηγεί ότι ήταν γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα όταν έφτασε το ταξί που θα παραλάμβανε το πατέρα του 20χρονου καθώς έφευγε για την Γερμανία όπου ζει και εργάζεται μόνιμα.

«Αυτός κατέβασε τις βαλίτσες. Αγκαλιαστήκαμε και μπήκαμε στο σπίτι. Δεν πέρασε ούτε μιση ώρα και έγινε το κακό», λέει και προσθέτει πως δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα περιεργο στη συμπεριφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα τονίζει πως η νεαρή σύντροφος του 20χρονου, που σπουδάζει στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, έστειλε μήνυμα το ίδιο βράδυ τόσο στον πατέρα του 20χρονου που βρισκόταν καθ’ οδον για Θεσσαλονίκη όσο και στη μητέρα του αναζητώντας τον φίλο της που δεν απαντούσε στις κλήσεις.

Ωστόσο ήταν αργά αφού είχε ήδη βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως λέει ο παππούς του 20χρονου προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή όμως ο νεαρός είχε καταλήξει.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εισήχθη στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης όμως πήρε μετεγγραφή και για το αντίστοιχο τμήμα στα Ιωάννινα. Έπαιζε μάλιστα μπάλα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη Β’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Εκπρόσωπος της ομάδας μιλώντας στο protothema είπε: «Δεν είχε δείξει ποτέ σε εμάς ότι μπορεί και να σκεφτόταν κάτι τέτοιο. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ήταν καλό παιδί, άψογος και πολύ καλός χαρακτήρας. Με τίποτα δεν θα μπορούσε να πει κανεις ότι ήταν ένα παιδί που αντιμετώπιζε προβλήματα».