Volley League: Θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν στο Κλειστό του 2ου Λυκείου Κομοτηνής ενόψει Κηφισιάς

 

Το τσουχτερό κρύο των τελευταίων ημερών έχει κάνει την εμφάνισή του και στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής που λόγω ενός προβλήματος στο καυστήρα, παραμένει εδώ και εβδομάδες χωρίς θέρμανση.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους θρακιώτες φίλους του βόλεϊ στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που πραγματοποιήθηκε πριν τα Χριστούγεννα.

Τότε ωστόσο το κρύο ήταν πιο υποφερτό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, που η εξωτερική θερμοκρασία βρέθηκε υπό το μηδέν και η εσωτερική κοντά σε αυτό, όπως είχε συμβεί και πριν μερικά χρόνια στην Αλεξανδρούπολη (φωτο από τότε).

Το πρόβλημα της θέρμανσης είναι άλλωστε διαχρονικό και αφορά όλες τις πόλεις, ειδικά όταν εμπλέκονται οι δήμοι και καθυστερούν να αποκαταστήσουν τα όποια προβλήματα.

Ζήτημα δεν υπάρχει φυσικά μόνο με τους αγώνες αλλά και με τις προπονήσεις. Ωστόσο σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν κινδύνους και οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο το Σάββατο.

Όπως διευκρινίζεται από την ΑΕ Κομοτηνής, πετρέλαιο υπήρχε και υπάρχει. Το πρόβλημα είναι με τον καυστήρα και αυτό είναι που πρέπει να διορθωθεί (προφανώς από τη δημοτική αρχή καθώς είναι σχολική εγκατάσταση).