Είδε στη Μαδρίτη το Ρεάλ-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα και πήρε δώρο φανέλα του Σπανούλη πρώην παίκτης του ΑΟΞ (+photo)

Στο πλευρό του Ντέιβιντ Μπλατ και των παικτών του Ολυμπιακού στάθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Δημήτρης Σιόβας. Ο διεθνής άσος βρέθηκε στο Palacio de Deportes και παρακολούθησε από κοντά τη μάχη των Πειραιωτών με την Ρεάλ Μαδρίτης, για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στην οποία οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 94-78.

Ο δραμινός πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Λεγκανιές μάλιστα παρακολούθησε την αναμέτρηση με μια φανέλα που του χάρισε ο Βασίλης Σπανούλης. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Δημήτρης Σιόβας συναντήθηκε με τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ, με τον αρχηγό των Πειραιωτών να του χαρίζει ένα πολύ ωραίο δώρο.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός στηρίζει έμπρακτα τους Ερυθρόλευκους σε αυτή την πολύ μεγάλη μάχη και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε αφότου ανδρώθηκε στις ακαδημίες και την Κ20 της Ξάνθης. Μάλιστα, ανάρτησε στα social media τη σχετική φωτογραφία από τη συνάντηση με τον Βασίλη Σπανούλη, την οποία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Με τον αρχηγό kill Bill στη Μαδρίτη».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν το τζάμπολ του αγώνα ο Σιόβας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού και ευχήθηκε οι Ερυθρόλευκοι να κερδίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης με μια πολύ μεγάλη εμφάνιση από τον Βασίλη Σπανούλη: «Με την μπλούζα του αρχηγού. Ελπίζω να κάνει ένα μεγάλο ματς! Πέρσι, κερδίσαμε και μακάρι να νικήσουμε και τώρα. Έμαθα, ότι δεν παίζει ο ψηλός (σ.σ. Νίκολα Μιλουτίνοφ). Καλή επιτυχία, πάμε γερά», είπε. Αλλά οι ευχές του δεν έπιασαν…