Η Θρακιώτισσα Ρονάλντο του GNTM έβγαλε τα τακούνια και ξανάβαλε την ποδοσφαιρική φόρμα (+video)

H Eιρήνη Ερμίδου ήταν από τα κορίτσια που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο GNTM κυρίως για τα αδούλευτα προσόντα της και την εξέλιξή της από άγουρο αγοροκόριτσο σε μοντέλο μέσα σε λίγους μήνες.

Η 19χρονη από την Κομοτηνή με το παρατσούκλι Ρονάλντο φαίνεται όμως ότι παρόλες τις αλλαγές στη ζωή της δεν μπορεί να τινάξει από πάνω της τη μεγάλη της αγάπη, το ποδόσφαιρο.

Η Ειρήνη φόρεσε την ποδοσφαιρική της στολή και έδωσε συνέντευξη με αυτήν στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο Star Channel σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

«Για να φανώ κοριτσάκι σε έναν άντρα πρέπει να είναι δίμετρος, μαντράχαλος και γορίλας» δήλωσε η Ειρήνη και πρόσθεσε για την περίοδο που ήταν στο ριάλιτι: «Νομίζω σε όλες είχε λείψει το σεξ, αλλά από ένα σημείο και μετά σκεφτόμουν τη δουλειά…».

Συμπλήρωσε ότι σκέφτεται να κόψει το μαλλί της κοντό, ανδρικό κούρεμα, κάτι που ωστόσο αρκετοί σχολιάζουν ότι θα διώξει μια για πάντα ακόμα και το τελευταίο ιχνος θηλυκότητας που της πρόσθεση η περίφημη μεταμόρφωσή της στο GNTM.

Τέλος, πρόσθεσε πως εκείνη φλερτάρει περισσότερο. Μάλιστα όσοι την φλερτάρουν δεν της αρέσουν. Δείτε τη συνέντευξη: