Είδε τον Ολυμπιακό με την Ξάνθη στα παγωμένα Πηγάδια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης μπορεί σύμφωνα με το παρασκήνιο να κατάφερε πέρυσι την αναρρίχισή του στον προεδρικό θώκο της Ένωσης χάρη στην στήριξη του ΠΑΟΚ και του συστήματος του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο είναι γνωστό ότι τα ποδοσφαιρικά του αισθήματα είναι… ερυθρόλευκα.

Το απόγευμα της Τρίτης ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στο γήπεδο των Πηγαδίων, να παρακολουθεί στο γήπεδο την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ίσως ήταν και ο μονος δηλωμένος «οπαδός» των ερυθρολεύκων στο γήπεδο, αφού ως γνωστόν εισιτήρια δεν δόθηκαν σε μη κατόχους διαρκείας της Ξάνθης.

Πως μπόρεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου να μπει τότε στο Ξάνθη Arena και να βρεθεί μεταξύ των 190 φιλάθλων που παρακολούθησαν τπν αγώνα, δεδομένου ότι είναι λίγο δύσκολο να είχε διαρκείας της Ξάνθης; Ίσως την απάντηση να δίνει ο κύριος που παρακολούθησε μαζί του την αναμέτρηση και δεν είναι άλλος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Τριάντη.

Οι διοικήσεις των τριών ΕΠΣ της Θράκης βρίσκονται σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία και οι πρόεδροί τους έχουν δεσμευθεί ενώπιον του ThrakiSportS για την προώθηση θεμάτων του θρακιώτικου ποδοσφαίρου – και αυτό αφορά τα πάντα, από την κορυφή (που σε επαγγελματικό επίπεδο ονομάζεται ΑΟΞ) μέχρι φυσικά τα ζητήματα του ερασιτεχνικού, που δεν είναι και λίγα.

Πάντως, οφειλει να αναγνωρίσει κανείς σε όλους τους παρόντες στο γήπεδο των Πηγαδίων ότι άφησαν την ζεστασιά των σπιτιών τους για να πάνε με τόσο τσουχτερό κρύο στο γήπεδο. Για τον Χατζημαρινάκη δε, οφείλει να προστεθεί το γεγονός ότι ταξίδεψε από την Ορεστιάδα και διέσχισε αυθημερόν πάνω από 400 χιλιόμετρα για να πάει από τη μια άκρη της Θράκης στην άλλη και να παρακολουθήσει τον αγώνα.