ΕΠΣ Θράκης: Ξανά στα ασπρόμαυρα ο Γιώργος Κυπιρτόγλου!

 

Στην πραγματοποίηση μια σπουδαίας μεταγραφής για τα δεδομένα της ΕΠΣ Θράκης προέβη η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αποκτώντας τον πρωην παίκτη του Κοσμίου Γιώργος Κυπίρτογλου.

Ο Κυπίρτογλου αγωνιζόταν για 1,5 χρόνο στον Μακεδονικό Κοζάνης μετά το πέρας των σπουδών του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ωστόσο δεν ένταξε μακριά από την … μεγάλη του αγάπη όπου έζησε 4 χρόνια και επιστρεφει Κομοτηνή.

Ο «Κυπις» όπως τον φώναζαν στο Κόσμιο, εκτός από ποδόσφαιρο θα κάνει και το μεταπτυχιακό του στα ΤΕΦΑΑ και παρά το ενδιαφέρον ομάδων της περιοχής και του Κοσμίου, επέλεξε την δεύτερη στην βαθμολογια ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου που φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο στην Γ’ Εθνική. Ο 23χρονος μέσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδονικού, έπαιξε στην Κοζάνη 2004, στη συνέχεια στον Μακεδονικό στη Δ’ Εθνική, μια επιτυχημένη τετραετία στο Κόσμιο και 1,5 χρόνο για τρίτη φορά στον Μακεδονικό Κοζάνης.

Η ανακοίνωση του Ν. Σιδηροχωρίου: Η ΔΟΞΑ καλως οριζει στις ταξεις της τον Κυπιρτογλου Γεωργιο απο τον Μακεδονικο Κοζανης.
Του ευχομαστε μια ομορφη παραμονη γεματη επιτυχιες!