Επιστοφή Λοντίγκιν στα Πηγάδια! Προπονήθηκε και είδε από την εξέδρα την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό!!!

Τα δύο αυτά ξαδέρφια, ο Στάυρος και ο Θοδωρής και η οικογένεια τους, είναι ουσιαστικά μέλη της οικογένειας, γιατί μεγαλώσαμε μαζί καθώς οι οικογένειες μας περνούσαν όλες τις γιορτές, διακοπές αλλά και καθημερινά πολύ χρόνο μαζί. Στη δεύτερη φωτο οι ίδιοι πρωταγωνιστές συν ένα μέλος!

 

Χειμερινή διακοπή έχει το πρωτάθλημα της Ρωσίας, και όπως κάθε χρόνο από όταν μεταγράφηκε στη Ζενίτ, ο Γιούρι Λοντίγκιν έχει επιστρέψει στη Ξάνθη για διακοπές και για να δει τους φίλους του εκεί.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη και του «Μαχητή» δεν έχασε ευκαιρία και έδωσε το παρών σε γνώριμα λημέρια, αφού παρακολούθησε δια ζώσης από τα επίσημα του γηπέδου των Πηγαδίων και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου δίπλα του, τον λευκή ισοπαλία του ΑΟΞ με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το γεγονός ότι έχει έρθει στη Ξάνθη για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του, δε σημαίνει πως ο Γιούρι Λοντίγκιν θέλει να χάσει τη φυσική του κατάσταση, και για αυτό το λόγο κάνει προπονήσεις με φίλους του, τους Βάιο Ιγκιτιάν και Κυριάκο Παπαδόπουλο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το βίντεο που ανήρτησε ο Βάιος Ιγκιτιάν στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από μία εξ’αυτών των προπονήσεων: