Αθλητής του Μιρμάνη Ξάνθης έπιασε για δεύτερη σερί χρονιά τον σταυρό στον αγιασμό στον Κόσυνθο

Με πολικό κρύο και λιγότερο κόσμο σε σχέση με άλλες χρονιές, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής των Φώτων ο αγιασμός των υδάτων στον ποταμό Κόσυνθο στη Ξάνθη.

Παρ’ όλα αυτά τρεις θαρραλέοι βούτηξαν στο μπήκαν στο νερό για να βρουν τον Σταυρό με τον Ηλία Μποζίδη να είναι τελικός νικητής, αθλητής του Μιρμάνη Ξάνθης και κουμπάρος του αντιδήμαρχου Θωμά Ηλιάδη, ο οποίος έχει ιδρύσει τον πιο δυναμικό σύλλογο τζούντο όλης της Θράκης.

Μάλιστα ο Ηλίας Μποζίδης, που τα κατάφερε για δεύτερη σερί χρονιά, μεταφέροντας τον Τίμιο Σταυρό, αναγκάστηκε να σταματήσει πολλές φορές στη διαδρομή για να τον φιλήσουν πιστοί που τον περίμεναν, ενώ ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, δεχόμενος τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονα.

Όπως αναφέρει ο “Μαχητής” στην ηλεκτρονική του έκδοση, παρόντες στη ρίψη του Σταυρού στον Κόσυνθο ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσειν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτητς Σγουρίδης, οι σντιδήμαρχοι Θωμάς Ηλιάδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο γιατρός και πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης με τον Μανώλη Τσέπελη, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίζης, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ. Σταμπουλής, ο διοικητής της Τροχαίας Ξάνθης κ. Πούλιος, εκπρόσωποι των αρχών και αρκετοί πιστοί. Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πασχάλης Λύρατζης, Γιάννης Παπαχρόνης, Σάββας Μελισσόπουλος κλπ