Super League: «Αποχαιρετά» τον Πρίγιοβιτς αλλά καλωσορίζει τον Ζίφκοβιτς της Ξάνθης ο ΠΑΟΚ

 

Ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς θα μετακομίσει το καλοκαίρι από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ηλεκτρονικά δημοσιεύματα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (“Φως” και “Σφηνα”), το φλέρτ που ξεκίνησε από πέρσι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ζίφκοβιτς θα καταλήξει σε… γάμο ένα χρόνο μετά. Ο 29χρονος που ειναι αμετακίνητος κάτω από τα γκολποστ της Ξάνθης μετρώντας 74 συμμετοχές τα τελευταία 2,5 χρόνια, τα βρήκε στο οικονομικό με τον Δικέφαλο του Βορρά και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Η απόκτησή του έγινε ύστερα από εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ζίφκοβιτς προορίζεται να αντικαταστήσει τον Ρέι, εκτός κι αν γίνει η έκπληξη και δεν ανανεώσει ο Πασχαλάκης.

Ωστόσο στον ΠΑΟΚ ασχολούνται ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την sfina, μην μπορώντας να αντισταθεί στον “πειρασμό” της εξωπραγματικής πρότασης της Αλ Ιτιχάντ! Ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου αποφάσισε να αποδεχτεί την προσφορά της ομάδας από την Σαουδική Αραβία, που του δίνει το ποσό των 20.000.000 ευρώ “καθαρά” για τα επόμενα 4,5 χρόνια συνεργασίας, περίπου 450.000 ευρώ εβδομαδιαίως!

Ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί 9.000.000 ευρώ από την επικείμενη πώληση του “Πρίγιο”, αφού το 1.000.000 θα πάει στην Λέγκια που στην συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ είχε διατηρήσει το 10% της μεταπώλησης του 28χρονου επιθετικού. Το συγκεκριμένο ποσό προβλέπεται από την ρήτρα των 10 εκατ. ευρώβ που φέρεται να προτίθεται να καταβάλει στον δικέφαλο του βορρά η αραβική ομάδα.