Γ’ Εθνική: Αναβλήθηκαν με απόφαση της ΕΠΟ όλοι οι κυριακάτικοι αγώνες του 1ου ομιλου

 

Η κακοκαιρία λόγω του φαινομένου «Σοφία» που πλήττει τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες έφερε τελικά αναβολές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για τον όμιλο των ομάδων της Θράκης παρά την αρχική πρόθεση της Ομοσπονδίας να μην δώσει γενικευμένη αναβολή στο πρωτάθλημα.

Ετσι με καθυστέρηση 48 ωρών επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του ThrakiSportS που ανέφερε από το πρωί της Πέμπτης το σοβαρό ενδεχόμενο που υπήρχε για αναβολή στα παιχνίδια με απόφαση της ΕΠΟ, δεδομένων των προβλέψεων που υπηρχαν τότε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η ΕΠΟ την Παρασκευή είχε προχωρήσει στην αναβολή επτά αγώνων 13ης αγωνιστικής σε 2ο, 3ο και 4ο όμιλο. Όσα ωστόσο συνέβησαν τη νύχτα και η επικαιροποίηση των προβλέψεων της ΕΜΥ έφεραν το πρωί του Σαββάτου από την ΕΠΟ την αναβολή όλων των αγώνων στον 1ο, τον 2ο και τον 4ο όμιλο για την 13η αγωνιστική που θα οριστούν εκ νέου από την επιτροπή Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων του 1ου, 2ου και 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, λόγω της κακοκαιρίας». Δεν είναι ακόμα γνωστό αν την άλλη Κυριακή το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει από την 13η αγωνιστική που αναβλήθηκε ή από την 14η και η 13η θα μπει κάποια στιγμή εμβόλιμη.

Στην φωτογραφία από την Πρωινή βλέπετε το χιονισμένο γήπεδο της Καβάλας “Ανθή Καραγιάννη”, όπου θα έπαιζε η Ασπίδα Ξάνθης. Η είδηση είναι πάντως ότι τόσο αυτό το ματς όσο και όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αναβλήθηκαν. Βάσει του προγράμματος πρόκειται για τα παιχνίδια:
Άρης Αβάτου – ΑΕ Καλαμπακίου
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Ορφέας Ξάνθης
Απόλλων Παραλιμνίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου
ΑΟ Καβάλα – Ασπίδα Ξάνθης
Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης
Πανσερραϊκός – Αλέξανδρος Κιλκίς