Euro 2019: Εκτός αποστολής του αγώνα με την Σουηδία τέθηκαν πριν την έναρξή του Δαλακούρας και Τσέλιος

Ο Ανέστης Δαλακούρας της ΑΕ Κομοτηνής και ο Παρασκευάς Τσέλιος που πλέον έχει δοθεί δανεικός στον Παμβοχαϊκό δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα της Ελλάδας με την Σουηδία για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ.

Από τους 17 αθλητές που βρίσκονται στη προετοιμασία, ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι συνεργάτες του, Παύλος Καραμαρούδης και Παναγιώτης Λακασάς, είχαν ανακοινώσει ότι θα αποφασίσουν το μεσημέρι του Σαββάτου την τελική 14άδα για το παιχνίδι με την Σουηδία.

Τελικά όπως προκύπτει από την ομάδα που δηλώθηκε, οι δυο Εβρίτες μαζί με τον γιο του ομοσπονδιακού προπονητή Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο είναι οι τρεις που δεν δηλώθηκαν, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμμετέχουν στις προπονήσεις και με εξαίρεση τους τρεις προαναφερθέντες είναι στην αποστολή του ματς Ελλάδας – Σουδίας έχουν ως εξής:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ (ΠΑΟΚ), Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός ΣΦΠ).
Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ηρακλής Παπαδόπουλος (ΑΕΚ).
Ακραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Μενέλαος Κοκκινάκης (Stade Poitevin Volley Beach – Γαλλία), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Θανάσης Πρωτοψάλτης (VFB Volleyball Friedrichshafen – Γερμανία), Ανέστης Δαλακούρας (ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ).
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Πελεκούδας (Παναθηναϊκός ΑΟ), Παρασκευάς Τσέλιος (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός).
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Άκης Δαρίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ).