ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αναβάλλονται λόγω καιρού οι αγώνες του Σαββάτου σε Ανδρικό, Παιδικό και Εφηβικό

 

Με ανακοίνωσή της η ΕΚΑΣΑΜΑΘ έκανε γνωστό ότι αναβάλλει τους αγώνες του Σαββάτου στα Ανδρικά, εφηβικά και παιδικά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση ισχύει μόνο για τους αγώνες του Σαββάτου και αυτοί της Κυριακής θα αποφασιστεί αναλόγως της καιρικής κατάστασης, όπως ανέφερε νεώτερη ανακοίνωση η ΕΚΑΣΑΜΑΘ, εκτός του αγώνα Εφήβων στην Ξάνθη ανάμεσα σε Αρίωνα και Λεύκιππο Ξάνθης.

Έτσι αναβάλλονται οι αγωνες Βύρωνας Καβάλας – Δημοκρίτειο Κομοτηνής, Άθλος Ξάνθης – Αίας Κομοτηνής, ΑΕ Κομοτηνής – Θύελλα Φέρων, ΑΟ Καβάλα – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης στον Όμιλο της Θρακης και στον αλλο όμιλο τα Παγγαίο-ΚΑΟΔ και Αστερας Καβάλας- Ηρακλεια για το Πρωτάθλημα Ανδρών.

Στο εφηβικό δεν θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΓΑΣ Κομοτηνή-Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο αγώνας Καβάλα-Προσοτσάνη, ενώ στο παιδικό οι αγώνες Ασπίδα Ξάνθης-Καβάλα, Αίας -Θύελλα Φερρών, Δοξάτο-Αστερας Καβάλας, Παγγαίο-Αγ. Βαρβάρα. Θα γίνει μόνο το Αρίων-Λεύκιππος.

Οι ανακοινώσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναφέρουν:
Σας ενημερώνουμε ότι , λόγω κακοκαιρίας και επικινδυνότητας μετακίνησης, αναβάλλονται οι παρακάτω αγώνες της αγωνιστικής 05/01/2019 των διαφόρων Πρωταθλημάτων. 
Οι αγώνες της αγωνιστικής 06/01/2019 θα διεξαχθούν κανονικά , μέχρι νεοτέρας .

 width=