Δεύτερη φορά σε δυο χρονιά στην Θράκη για τα Θεοφάνεια ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Στη χιονισμένη Σαμοθράκη θα μεταβεί το πρωί της Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ο πρωθυπουργός θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από τον Δήμο Σαμοθράκης.

Το πρωί θα πετάξει με τη συνοδεία του για Αλεξανδρούπολη και από εκει αυτός θα μεταβεί με ελικόπτερο στην χιονισμένη Σαμοθράκη, όπου σε όλο το νησί σήμερα χρειάζονταν αλυσίδες για να μετακινηθεί κάποιος.

Το νησί ταλανίζεται και από προβλήματα με την ακτοπλοϊκή του σύνδεση, με την οποία αναμένεται να μεταβούν στο λιμάνι της Καμαριώτισσας τα μέλη της πρωθυπουργικής συνοδείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά σε χρονικό διάστημα μόλις δύο ετών που ο πρωθυπουργός θα παραστεί σε τελετή για τον καθαγιασμό των υδάτων στην Θράκη και δη στον Έβρο.

Στις 6 Ιανουαρίου του 2017 είχε βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη. Τον σταυρό που είχε ρίξει στο λιμάνι ο μητροπολίτης Άνθιμος είχε πιάσει τότε ο κορυφαίος αλεξανδρουπολίτης κολυμβητής και νυν προπονητής του ΟΦΘΑ Αργύρης Τυλιγαδάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΥΛΙΓΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ