Πολιτική πασαρέλα με βουλευτές, πρύτανη, περιφερειάρχη, δήμαρχο και υποψηφίους στην πίτα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τήρησε και φέτος την παράδοση και το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ήταν ο πρώτος αθλητικός σύλλογος που έκοψε την πίτα του για το 2019, σε μια εκδήλωση που κατέληξε σε… πολιτική πασαρέλα.

Βλέπετε, η νέα χρονιά είναι χρονιά εκλογών. Δημοτικών, Περιφερειακών αλλά και βουλευτικών. Ουδείς λοιπόν παρέλειψε να παραβρεθεί στην κοπή της πίτας του ιστορικού συλλόγου, ενός από τους πιο παλιούς που υπάρχουν στην Θράκη.

Ειναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά έδωσε το παρών εν ενεργεία εκλεγμένος περιφερειάρχης, ο Χρήστος Μέτιος. Στα γραφεία του Εθνικού έχουν βρεθεί στο παρελθόν και ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης και ο Άρης Γιαννακίδης, αλλά όχι σε εκδήλωση κοπής πίτας ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Παρών ήταν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβις που επίσης έχει δηλώσει ότι θα κατέβει ως υποψήφιος περιφερειάρχης. Οι δυο τους κάθονταν μάλιστα δίπλα δίπλα. Από την άλλη πλευρά του προέδρου βρισκόταν ο επίσης υποψήφιος περιφερειάρχης και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αυγερινός Μεσινέζης βρέθηκε ανάμεσα στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη και τον καθηγητή Ιατρικής και νέο πρύτανη του ΔΠΘ Αλεκο Πολυχρονίδη. Παρών ήταν επίσης από τους βουλευτές ο Δημητρης Ριζος (ενώ ο Τάσος Δημσχάκης απέστειλε επιστολή), η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ελένη Δημούδη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Παυλος Μιχαηλίδης και άλλοι πρώην βουλευτές και δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Για την ιστορία, το φλουρί στην πίτα κέρδισε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Καρτάλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την άλλη Κυριακή (13 Ιανουαρίου) προγραμματίζεται στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για όλα τα μέλη, τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στην διάρκεια της οποίας θα γίνει και η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων αθλητών του συλλόγου για τη χρονιά που έφυγε…

 width=

 width=

 width=