Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκαν επτά αναβολές λόγω «Σοφίας», όχι όμως και κεντρική απόφαση για όλη την αγωνιστική

Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων και έπειτα από σχετικά αιτήματα που κατατέθηκαν, η ΕΠΟ ανακοίνωσε επτά αναβολές στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής!

Το φαινόμενο “Σοφία” που πλήττει τα τελευταία 24ωρα την χώρα μας, είχε ως αποτέλεσμα να είναι κάτασπρα ήδη αρκετά γήπεδα και με έγγραφα αιτήματά τους γηπεδούχα σωματεία με τις οικείες ΕΠΣ ζήτησαν την αναβολή συνολικά επτά αγώνων, τις οποίες και ενέκρινε η ΕΠΟ ανακοινώνοντάς τες το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για παιχνίδια από τον 2ο, τον 3ο και τον 4ο Όμιλο, καμία όμως από τον 1ο όμιλο που συμμετέχουν οι ομάδες της Θράκης. Όπως διευκρίνισε αρμόδιος παράγοντας από την ΕΠΟ στο ThrakiSportS, δεν ελήφθη καμία κεντρική απόφαση για γενικευμένη αναβολή, καθώς δεν υπήρξαν τόσο μαζικά αιτήματα από τις ομάδες.

Ειδικά δε από τον 1ο όμιλο που περιλαμβάνει τις ομάδες της Θράκης, όπως έγινε γνωστό στο ThrakiSportS, δεν υπήρξε ούτε ένα σχετικό αίτημα αναβολής όπως για παράδειγμα συνέβη από την Φλώρινα ή ομάδες της Θεσσαλίας, με αποτέλεσμα φυσικά να μην υπάρξει και καμία αναβολή. Παρόλα αυτά οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΠΟ θα είναι σε επιφυλακή και το Σάββατο.

Βάσει πάντως των υπαρχόντων δεδομένων, την Κυριακή στον Α’ Όμιλο θα πρέπει όλες οι ομάδες να πάνε στα γήπεδα και κατά περίπτωση ο διαιτητής να αποφασίσει την διεξαγωγή ή όχι του κάθε αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι βάσει προγράμματος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αγωνίζεται στην Χρυσούπολη, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στις Σέρρες, ο Άρης Αβάτου στην Ξάνθη, η Ασπίδα στην Καβάλα και ο Ορφέας στο Σιδηρόκαστρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αναμέτρηση της Φλωριάδας με το Σούλι Παραμυθιάς για τον 3ο όμιλο ματαιώθηκε, διότι η ομάδα της Άρτας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι επτά αγώνες που αναβλήθηκαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών με βάση την απόφαση της ΕΠΟ καθώς και ο ένας που ματαιώθηκε είναι οι εξής:

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Μελιτέας Μελίτης-Ολυμπιακός Κυμίνων (Σάββατο 5/1-15:00)
Άρης Παλαιοχωρίου-Εδεσσαϊκός (Κυριακή 6/1-15:00)

3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ Φλωριάδας-Σούλι Παραμυθιάς (ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ)
Μακεδονικός Σιάτιστας-Γρεβενά Αεράτα (Κυριακή 6/1-15:00)

4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ Σελλάνων-Φωκικός (Κυριακή 6/1-15:00)
Νίκη Βόλου-Πιερικός (Κυριακή 6/1-15:00)
ΓΣ Αλμυρού-Ολυμπιακός Βόλου (Κυριακή 6/1-15:00)
Απόλλων Μακρυχωρίου-ΑΣ Μετέωρα (Κυριακή 6/1-15:00)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ Α’ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ