Χωρίς τους πρώην της Ορεστιάδας Γιόχαν Ίσακσον και Φρέντρικ Γκούσταφσον έρχονται οι Σουηδοί στην Αθήνα

Την Σουηδία αντιμετωπίζει η Εθνική Ανδρών στο κλειστό του Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2019 αλλά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι παίκτες του δεν θα βρουν απέναντι τους τους δυο πρώην Ορεστιαδίτες.

Η ελληνική ομάδα στον πρώτο αγώνα που έγινε τον περασμένο Αύγουστο στo Oρεμπρο νίκησε με 3-0 σετ και κλείδωσε την πρόκριση για τα τελικά στο Ευρωπαϊκό μετά από 10 χρόνια. Στη σουηδική ομοσπονδία υπήρξε μεγάλη απογοήτευση μετά από αυτό το αποτέλεσμα και πάρθηκαν ριζικές αποφάσεις, με σημαντικότερη ως η Εθνική Ανδρών δεν θα έχει καμία δραστηριότητα εντός του 2019 και όλο το μπάτζετ θα δοθεί στις γυναίκες.

Ετσι, όπως αναφέρει το volleynews, η ομάδα που στέλνουν οι Σουηδοί για τη ρεβάνς του Σαββάτου είναι με νέα παιδιά καθώς καρατομήθηκε ο προπονητής (και άλλοτε προπονητής της Ορεστιάδας) Γιόχαν Ισακσον αλλά και όλη η παλιά φρουρά μεταξύ των οποίων ο επίσης πρώην διαγώνιος του ΑΟΟ Φρέντρικ Γκούσταφσον και ο θρυλικός Μάρκους Νίλσον που στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ηρακλή και πέρασε και από τον Πανελλήνιο.