ΕΠΣ Θράκης: Γενικός αρχηγός στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου ο ευτυχής πατέρας του μαχητή Νουρετίν, Γκιρετλή Ναζήμ (+photos)

 

Πατέρας έγινε ξανά πριν από δυο περίπου βδομάδες ο επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Γκιρετλή Ναζήμ, ο οποίος ξανακρεμά τα παπούτσια του και αναλαμβάνει ως γενικός αρχηγός της ομάδας.

Ο 33χρονος Γκιρετλή πέρυσι αποφάσισε να σταματήσει αλλά τελικά συνέχισε στον Μέγα Αλέξανδρο κανοντας ένα διάλειμμα ένα εξάμηνο κατακτώντας το πρωτάθλημα με το Κοπτερό και σκοράροντας 30 φορές, προτού επιστρεψει φέτος και κρεμασει τα παπούτσια του πιθανότατα οριστικά, για να ασχοληθεί απερίσπαστος με την εργασία του ως φυσιοθεραπευτής, την ομάδα του Ιάσμου από άλλο πόστο, αλλά και το νέο μελος της οικογένειας του, τον μαχητή Νουρετιν που γεννήθηκε στα μέσα Δεκέμβρη δίνοντας μεγάλη μάχη στην εντατική στην Αλεξανδρούπολη έχοντας του γονείς του, τον 5χρονο αδερφό του Χασάν αλλά και όλο το χωριό δίπλα του.

Γεννημένος στην Αθήνα, αλλά μεγαλωμένος στον Ίασμο, όπου και πέρασε όλα τα σχολικά του χρόνια ο Γκιρετλή Ναζήμ είχε από μικρός πάθος με το ποδόσφαιρο, και γιαυτό το λόγο ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με αυτό και ξεκίνησε να παίζει από το μακρινό 1999 ερασιτεχνικά στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ενώ ακολούθως πέρασε από ένα χρόνο στην ομάδα των Αρριανών φτάνοντας μέχρι το Τυμπάκι στην Κρήτη, όπως και αρκετοί ακόμη Θρακιώτες, αλλά κάνοντας και την στρατιωτική θητεία του.

Στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στη Θράκη στον Ίασμο όπου κατέκτησε πρωταθλήματα, ενώ ακολούθησε ο Αετός Μίσχου, η Βιστωνίδα Κοπτερού με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα, ο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου τα τελευταία τρια χρόνια, τον πρώτο σαν παίκτης προπονητής κατακτώντας την άνοδο στην Α’ Κατηγορία με ενα διαλειμμα και πάλι στο Κοπτερό οπου κατέκτησε και πάλι το πρωτάθλημα.

Η ανακοινωση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου: Νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Ιασμιώτης Γκιρετλή Ναζήμ. Όλοι μαζί για τους στόχους μας. #Μόνο_Μέγας

Στον ποδοσφαιριστή μας Ναζήμ που τιμά την φανέλα του «Μέγα» με το ήθος του, ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι γερό και υγιέστατο το νέο μελος της οικογένειας τους!!!