Γ’ Εθνική: «Ναυάγησε» του Σαλαμανή στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πριν τη συμφωνία με τον Γιώργο Δίγκα

 

Τον νέο του προπονητή που θα αντικαταστησει το Μιχάλη Φλώρο στον πάγκο φαίνεται πώς βρήκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πρόσωπο του Γιώργου Δίγκα.

Πρόκειται για τον προπονητή των επιτυχιών στην Ροδόπη Γιώργο Δίγκα που μετά από χρόνια επιστρέφει σε ομάδα Γ’ Εθνικής αφήνοντας τον πάγκο της Δόξας Γρατινής.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS προηγουμένως η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μετά την παραίτηση του Μιχάλη Φλώρου, αλλά και νωρίτερα πριν ακόμα αποχωρήσει από την ομάδα ο Σάκης Παπαράδης, βρέθηκε σε σοβαρές συζητήσεις με τον εβρίτη πρώην προπονητή και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ηλία Σαλαμανή. Μάλιστα ο Σαμοθρακίτης πρώην προπονητής της Καππαδοκίας, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΠΑΕ Θράκης και ΑΕ Διδυμοτείχου, με εμπειρία πλέον σε ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως η ομάδα νέων Άρη και Ηρακλή, η γυναικεία ομάδα του Άρη, ο Αστέρας Ραιδεστού, η ΑΕ Κρήνης, ο Ορφέας Σουρωτής, ο Ατρόμητος Τριαδίου, ο Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης και συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη στον Άρη και του Γιώργου Στράντζαλη στον Ηρακλή, βρέθηκε δυο φορές στην Αλέξανδρούπολη μια στον αγώνα με τον Κόσμιο (φώτο) και μια μετά την φυγή του Φλώρου, αλλά τελικά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 width=