Συνάντηση με… καρδούλες των κορυφαίων Εβριτών ολυμπιονικών Κώστα Γκατσιούδη και Πηγής Δεβετζή

 

Ο Κώστας Γκατσιούδης και η Πηγή Δεβετζή είναι ίσως τα δυο μεγαλύτερα ονόματα που έχει αναδείξει ο αθλητισμός του Έβρου σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ολυμπιονίκες και οι δύο. Το λιοντάρι της Θράκης, όπως ονομάστηκε ο ακοντιστής από το Διδυμότειχο, αναδείχθηκε έκτος το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ της Αυστραλίας και στην διάρκεια των ετών ανέβηκε πολλές φορές σε βάθρο αγώνων Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Ανάλογη πορεία και για την Δεβετζή, που αναδείχθηκε δεύτερη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Οι δυο τους εκτός από μεγάλους αθλητές και συμπατριώτες, ποτέ δεν έπαψαν να είναι και πολύ καλοί φίλοι και ο ένας στάθηκε στον άλλον στις δυσκολίες που αμφότεροι αντιμετώπισαν.

Στις φετινές γιορτές έτυχε και πάλι να βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη και η Πηγή Δεβετζή έσπευσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να ανεβάσει στα social media δυο κοινές τους φωτογραφίες (μια τωρινή και μια παλιότερη) και να τις συνοδεύσει με ένα σχόλιο που κατέληγε σε τρεις κόκκινες καρδούλες:

Κορυφαίες συναντήσεις κορυφαίες φιλίες για πάντα!!! ♥️♥️♥️ Τα likes και οι ευχές προς τους δύο Εβρίτες κορυφαιους πρωταθλητές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία άρχισαν να πέφτουν βροχή από τους διαδικτυακούς τους φίλους…

 width=

 width=