Γ’ Εθνική: Τέλος από το Καλαμπάκι ο Χατζηκυριάκου! Με νέο προπονητή στον αγώνα με τον Άρη Αβάτου

 

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Καλαμπακίου, επόμενης αντιπάλου του Αρη Αβάτου στην Ξάνθη, ο Φώτης Χατζηκυριάκου, καθώς υπέβαλε την παραίτηση του μετά την ήττα της ομάδας του στο Κυπέλλου από την Χωριστή και η οποία έγινε αποδεκτή από τους Δραμινούς.

Φαβορί είναι ο Χρήστος Κιοσσές ωστόσο δεν είναι το μόνο όνομα που παίζει για τον αντικαταστατη του 44χρονου Χατζηκυριακου που στο περελθον ήταν στην Δόξα Βόλακα, Κεραυνό Κρηνίδων, Φίλιππο Δράμας, Ορφέα Χωριστής, Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου, Αργυρούπολη, Καλό Αγρό, Κουδούνια και στις Αμαζόνες Δράμας.

Ο Φώτης Χατζηκυριάκου ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο της ομάδας στην Γ΄εθνική  εξέδωσε την παρακάτω προσωπική δήλωση: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλη χρονιά με υγεία. Φευγοντας το 2018 αισθάνομαι πολύ τυχερός και γεμάτος προπονητικά πετυχαίνοντας με συλλογική δουλειά (διοίκηση-προπονητές-παίκτες) την κατάκτηση του νταμπλ στον Νομό μου. Γίνεται ακόμα πιο γλυκιά αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά αν αναλογιστούμε οτι η διοίκηση της ομάδας έθεσε έναν στόχο και η ομάδα πετυχαίνει μεγαλύτερο, άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι στόχοι και αποτελέσματα , όπως γενικότερα και η ζωή μας. Ως προπονητής είμαι χαρούμενος γιατί σε συνεργασία με την διοίκηση δώσαμε ευκαιρία σε παιδιά απο την Δράμα να αγωνιστούν στην Γ εθνική , σε ενα απαιτητικό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές κάνοντας υπερπροσπάθεια κατάφεραν να φτάσουν στις ταχύτητες της παραπάνω κατηγορίας. Ο απολογισμός 5 ισοπαλιες , 1 νικη και 6 ήττες για εμένα προσωπικά δεν κρίνεται απογοητευτικός  για μια νεoφώτιστη ομάδα στην κατηγορία. Μελανό σημείο ο αποκλεισμός μας απο το κύπελλο Δράμας , αλλά συμβαίνουν και εκπλήξεις στο  ποδόσφαιρο.Εν κατακλείδι θεωρώ οτι οι καλές στιγμές στην πορεία μου στην ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ηταν περισσότερες απο τις κακές ,γεγονός που στο ποδόσφαιρο συμβαίνει ανάποδα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που μου έδωσε να γευτώ όλες αυτες τις χαρές και να της ευχήθώ καλή συνέχεια, τους φροντιστές (Σιμος και Γιάννης) της ομάδας που είναι πραγματικοί επαγγελματίες στην δουλειά τους, τους φιλάθλους της ομάδας που στηρίζουν πραγματικά αυτη την ομάδα ηθικά και υλικά. Τελευταιους άφησα ποιους άλλους τους ποδοσφαιριστες που είναι οι πραγματικοί μου ήρωες, εύχομαι να έχουν υγεία και να πετύχουν περισσότερα απο αυτά που πετύχαμε μαζί, γιατί το αξίζουν».

Η ανακοίνωση της Αθλητικής Ενώσης Καλαμπακιου: Η διοίκηση της Αθλητικής Ενώσεις Καλαμπακιου
Ευχαριστεί θερμά το προπονητικό team Φώτη Χατζηκυριάκο και Σπύρο Ξανθόπουλο για την πρότινος πετυχημένη και άψογη συνεργασία που είχαμε με αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθληματος και του κυπέλλου (ΕΠΣ Δράμας) και τους εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια…