Football League: «Μπάχαλο» στην Δόξα Δράμας μετά την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ Κουσκουνά και σε συμμετοχές Ριζογιάννη! Απειλεί με παραίτηση ο Μπύρος

 

Καζάνι που βράζει είναι η Δόξα Δράμας μετά την ήττα στα Σπάτα, αλλά και την απομάκρυνση και την επίσημη απομάκρυνση του Παντελή Ριζογιάννη και του Νίκου Κουσκουνά.

Οι δύο πρώην πλέον παίκτες της δραμινής ομάδας σύμφωνα με το liganews, είχαν συνάντηση με τη διοίκηση και τους πληροφόρησαν για την απόφαση της αποδέσμευσης τους, αν και ο Ριζογιάννης ήταν ο πρώτος σε λέπτα συμμετοχής και ο Κουσκουνας πρωτος σκορερ της ομάδας. Μαζί με αυτούς έφυγε ο τερματοφύλακας Πίτκας.

Μερίδα φιλάθλων πήγε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Δόξα, την ώρα που ήταν μέσα οι δύο ποδοσφαιριστές και φώναζε έντονα για την απόφαση της διοίκησης να τους διώξει. Έπεσαν πολλά «γαλλικά» σε βάρος της διοίκησης και τα άκουσε μέλος της διοίκησης που ήταν εκεί και μίλησε τους παίκτες γιατί ο πρόεδρος Γιάννης Μπύρος που έχει απειλήσει πολλάκις για αποχώρηση από την ομάδα, απουσίαζε. Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από τους δραμινούς οπαδούς για τις αποφάσεις του προέδρου της Δόξας Δράμας και γενικά για τη διοικητική κατάσταση, που φαίνεται μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μεγαλώνει τώρα που η ομάδα αδυνατίζει από παίκτες.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Ριζογιάννης που έχει αγωνιστεί και στην Ξάνθη, όσο και ο Κουσκουνάς ενδιαφερουν τον Ηρακλή του Μανουέλ Ρόκα.