Η Eβρίτισα που τίναξε την μπάνκα στον «Τροχό της Τύχης» του Εβρίτη αθλητικογράφου Πέτρου Πολυχρονίδη (+video)

Η Μαρία από τις Καστανιές κέρδισε 5.360 ευρώ και ένα αυτοκίνητο στον Τροχό της Τύχης! Όποιος γυρίζει κερδίζει μας λέει καθημερινά ο Εβρίτης αθλητικογράφος Πέτρος Πολυχρονίδης στην δημοφιλή εκπομπή “Τροχός της Τύχης” που παρουσιάζει στο τηλεοπτικό σταθμό Star αλλά αυτό που κατάφερε μια παίκτρια από τις Καστανιές Ορεστιάδας.

Ο λόγος για την Μαρία Γαβρανίδου που πήγε περισσότερο καλά και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις της! Συμμετέχοντας στην εορταστική εκπομπή των Χριστουγέννων η οποία μαγνητοσκοπήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα και προβλήθηκε στις 27/12 τίναξε την μπάνκα στον αέρα!

Συνδυάζοντας ικανότητες αλλά και μπόλικη τύχη κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι κόντρα στις αντιπάλους της συγκεντρώνοντας το ποσό των 5.360 ευρώ (ρεκόρ χρονιάς). Η επιτυχημένη συμμετοχή της δεν τελείωσε όμως σε αυτό αφού λύνοντας και τον γρίφο του τελικού άνοιξε τον φάκελο που είχε επιλέξει με τον αριθμό 12 κερδίζοντας ένα αυτοκίνητο!

Σίγουρα το αυτοκίνητο είναι το πιο ταιριαστό δώρο που μπορούσε να τύχει στην Μαρία μιας και η οικογενειακή τους επιχείρηση είναι Βενζινάδικο! Ακούστε τι δήλωσε στον αέρα του Ράδιο Έβρος και την εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι συμβαίνει” με ένα κλικ ΕΔΩ.