Το αποχαιρετιστήριο(;) μήνυμα ευγνωμοσύνης του Μπάμπη Χατζημεστή για τον Χρήστο Πανόπουλο

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε ο Μπάμπης Χατζημεστής μέσα από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης, αφού με αυτήν ευχαρίστησε τον Χρήστο Πανόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα του ΑΟΞ αλλά και συνολικά στην πόλη της Ξάνθης τα τελευταία 30 χρόνια.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που πλέον η φημολογία τείνει να γίνει βεβαιότητα για την αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση και την ιδιοκτησία της επαγγελματικής ομάδας της Ξάνθης, έπειτα και από το νέο μπαράζ δημοσιευμάτων.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία με τον Πανόπουλο στην ηγεσία της Ξάνθης και ο Μπάμπης Χατζημεστής έσπευσε να επισημάνει ποια είναι η μεγάλη προσφορά του Πανόπουλου στον τόπο.

«30 χρόνια προσφοράς στην ομάδα … και στον τόπο μας! Κύριε Πανόπουλε σε ευχαριστούμε…», αναφέρει η αφίσα που ανήρτησε στο προφίλ του ο Ορφέας και εμφανίζει φωτογραφίες από την συμφωνία του Πανόπουλου με τον Θ. Κοκκάλα αλλά και την έλευση του Πελέ.

Η ίδια αφίσα εδω και μερικές ημέρες έχει αναρτηθεί από τον Συλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ στην αίθουσα των συνεντευξηεων Τυπου του γηπέδου του ΑΟΞ που διαχειρίζεται ο Ορφέας και ο Χατζημεστής.

Μάλιστα, κυριαρχούσε πάνω από τον Γιώργο Μαραντά και τον Πέδρο Μαρτίνς κατά την συνέντευξη των προπονητών μετά την αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη, όπως μαρτυρά και η ακόλουθη φωτο της Ξανθης Sport.

 width=