Γ’ Εθνική: Δυσφορία μέσω ανακοίνωσης του ΓΑΣ Κομοτηνή για τον νέο ορισμό του «ανεπιθύμητου» Χατζημπαλίδη

Πολλά παράπονα είχε ΓΑΣ Κομοτηνή για την διαιτησία του αγώνα με τον Αστερα Σίνδου και τον Γιώργιο Χατζημπαλίδη, και με εκπληξη διαπίστωσε οτι ο διαιτητής αυτος θα βρεθει μετα από μια βδομάδα και στον αγώνα με την ΜΕΝΤ.
Ο ΓΑΣ εξέδωσε και ανακοίνωση για τον διαιτητή που πρόσφατα προαχθηκε σε αγώνες της …Α2!
Η ανακοίνωση του ΓΑΣ: Ο αξιότιμος κύριος Χατζημπαλίδης

Με έκπληξη βλέπουμε να έχει οριστεί ο αξιότιμος κος Χατζημπαλίδης ξανά για δεύτερη συνεχόμενη φορά να διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας, την Κυριακή 23/12 στο ματς ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ Θεσ/νίκης.

Είναι ο κύριος ο οποίος με τα σφυρίγματά του ή τα μη σφυρίγματά του εκνεύρισε όλους τους αθλητές μας στο παιχνίδι μέσα στη Σίνδο, σε ένα παιχνίδι που οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για 38 λεπτά. Ο κύριος ο οποίος έδωσε τρεις συνεχόμενες τεχνικές ποινές στο τελευταίο δίλεπτο στους παίκτες μας, τις δυο στον Ιορδάνογλου (επειδή τον ρώτησε ήρεμα, γιατί δεν σφυρίζει φάουλ) αποβάλλοντάς τον έτσι και από το παιχνίδι. Ο κύριος ο οποίος δεν μιλούσε σε κανέναν από την αποστολή της ομάδας μας, αγνοώντας τους πάντες επιδεικτικά. Ο κύριος ο οποίος κράτησε το δελτίο του αθλητή μας Μαγουλά ύστερα από φραστική επίθεση του παίκτη μας καθώς έπαιζε με τα νεύρα των αθλητών μας σε όλο το ματς μη καταλογίζοντας φάουλ σε προσπάθειές μας.

Όλα τα μέλη της ομάδας μας απόρησαν με τον ορισμό αυτό και είναι προβληματισμένα για τη συνέχεια.

Οι παράγοντες, οι αθλητές του Αστέρα Σίνδου και ο προπονητής του κος Μπαλογιάννης ήταν άψογοι στη συμπεριφορά τους. Η ανακοίνωση δεν θέλει με κάνεναν τρόπο να μειώσει την προσπάθειά τους και τη νίκη τους.