Με δυναμική παρουσία στο ντέρμπι του φετινού Champions League ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας (+photos)

Μια μοναδική ευκαιρία είχαν οι αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας να δουν και να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο του βόλεϊ, αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 20/12 τα τμήματα παγκορασίδων και κορασίδων πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσουν απο κοντά τον αγώνα Champions League Γυναικών ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Μαρίτσα, και την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Βάκιφμπανκ.

Οι αθλήτριες ξεναγήθηκαν στο γήπεδο-στολίδι της βουλγαρικης ομάδας, βγήκαν φωτογραφίες με τις παίκτριες των ομάδων, παρακολούθησαν το ματς και -το σημαντικότερο όλων- έπαιξαν φιλικό αγώνα με τις επαγγελματικές ακαδημίες της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας.

Ο φιλικός αγώνας, για την ιστορία, έληξε υπέρ της βουλγαρικης ομάδας, όπως ήταν αναμενόμενο, ωστόσο η εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο για τα κορίτσια της Ορεστιάδας ήταν ανεπανάληπτη.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλήματος και οι διεθνείς συνεργασίες είναι πρώτος στόχος όλων των ιθυνόντων» επισημαίνει ανακοίνωση του συλλόγου.

Προσθέτει ότι «ακολουθεί στις 27 Δεκεμβρίου φιλικό τουρνουά παμπαίδων στη Βουλγαρία ενώ μία μεγάλη έκπληξη φαίνεται να ετοιμάζεται για το 2019…»