ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αιφνιδιαστικό διαζύγιο με εκατέρωθεν αιχμές ανάμεσα σε Άθλο Ξάνθης και Άλκη Αποστόλου

 

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Άλκης Αποστόλου ήταν ο άνθρωπος που αποτέλεσε την ψυχή της προσπάθειας για την δημιουργία του Άθλου Ξάνθης, της τέταρτης ομάδας μπάσκετ που διαθέτει η πόλη μετά την Ασπίδα, τον Λεύκιππο και τον Αρίωνα.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2018 ωστόσο αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με την ομάδα να εκδίδει ανακοίνωση αναφέροντας ότι η ίδια προχώρησε στην διακοπή της συνεργασίας μαζί του διορθωνοντας ένα λάθος, καθώς είχε χάσει τα αποδυτήρια και τον ίδιο να κάνει λόγο για ψεύδη και να υποστηρίζει ότι ο ίδιος ήταν που παραιτήθηκε και έχει καθαρή τη συνείδησή του.

Η ανάρτηση του Άλκη Αποστόλου στο facebook:
Ολα τα ωραια εχουνε και ενα τελος?ή μια καινουρια αρχη ?θα φανει!Ευχαριστω οσους με βοηθησαν,με στηριξαν,μου σταθηκαν σε ολο αυτο το δυσκολο εργο στο να αναλαβω οντας απειρος μια καινουρια ομαδα απο το 0!Ευχαριστω τους παικτες μου για καθε στηριξη που μου εδειχναν και πανω απο ολα το κλιμα που υπηρχε μεσα σε αυτο!Ευχαριστω πολυ ακομη και αυτους που ουσιαστικα με πουλησαν γιατι λενε απο αυτα μαθαινεις(Αν δεν παθεις,δεν θα μαθεις)Το μαθημα της ζωης?να μην εμπιστευεσαι λαθος ανθρωπους!Φευγω με ψηλα το κεφαλι εχωντας τη συνειδηση μου καθαρη!απο το Μαιου μεχρι τωρα δινωντας τη ψυχη μου γιαυτο! (8-4)
Μετα απο καθε δυσκολια και πεσιμο,πρεπει να σηκωθεις!

Η ανακοίνωση του Άθλου Ξάνθης:
Ο Άθλος Ξάνθης ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας μας με τον Άλκη Απόστολου .Ο πρωταρχικός στόχος μας δεν είναι οι νίκες ,αλλά το χαμόγελο στο πρόσωπο των αθλητών μας!Η απειρία μας σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα,δεν μας έδωσε την δυνατότητα νωρίτερα να αφουγκραστούμε τα αποδυτήρια μας για να καταλάβουμε γιατί χάθηκε αυτό το χαμόγελο.Ποτέ δεν είναι αργά να διορθώνεις ότι έχεις κάνει λάθος γιατί “οι παρέες γράφουν ιστορία..” Καλή συνέχεια Άλκη Απόστολου

Η απάντηση του Άλκη Αποστόλου σε αυτήν την ανακοίνωση:
Και το ψέμα συνεχίζεται.. Μπράβο σε αυτό που κάνετε..ψηλα το κεφάλι και συνείδηση καθαρή.. Όχι σαν κάτι άλλους..Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, Παραιτηθηκα από το σωματείο του Αθλου Ξάνθης από τη Πέμπτη.. Με τα ψέματα κανείς δεν έκανε τίποτα..