Ξεκίνησε με απόντα τον Γκιρτζίκη και διεκόπη για το 2019 η δίκη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΠΟ

 

Ξεκίνησε στο Εφετείο της Αθήνας αλλά αμέσως διεκόπη η δίκη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΠΟ, στην οποία ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ο ξανθιώτης πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν μόνο οι δύο από τους 8 κατηγορούμενους, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Χατζηαποστόλου και ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Σ.Παπαδόπουλος. Απουσίαζαν πέραν του Γκιρτζίκη οι Β. Γκαγκάτσης, Γ. Σιντόρης, Γ. Οικονομίδης, Π. Παπαδόπουλος και Γ. Κόγιας.

Επίσης απουσίαζαν οι δικηγόροι των κατηγορουμένων Αλ.Κούγιας-Θ.Κανελλοπουλος, όπως επισημαίνει στο μπλογκ του dikisports ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Απόντες ήταν και οι μάρτυρες Β. Μητρόπουλος, Χρ. Υφαντής, Γ. Φαρφαρέλης και Π. Παπανικολάου.

Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών είναι ο Χ. Τζώνης, ο οποίος βρίσκεται και στην έδρα της δίκης για την κάρτα υγείας. Προεδρεύει ο εφέτης Ισ.Λιάπης και μέλη του δικαστηρίου είναι η Αμ. Βασιλοπούλου και ο Κ. Στεριώτης. Νέα δικάσιμος ορίστηκε η 12η Φεβρουαρίου 2019.