ΕΠΣ Θράκης: Ατυχίας συνέχεια στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου! Μετά τον Βιόπουλο νοκ άουτ και ο Μάνος Παγώνης

 

Η ατυχία συνεχίζεται στα τελευταία παιχνίδια για τον πρωτοπόρο της ΕΠΣ Θράκης Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, έχασε για περίπου 2 μήνες την προηγούμενη αγωνιστική με την Ξυλαγανή τον Πέτρο Βιόπουλο, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα και θα λειψει περίπου δυο μήνες με κάκωση στο γόνατό του όπως έδειξε η μαγνητική .

Περισσότερο άτυχος ήταν ο νεαρός πλάγιος επιθετικός από την Πιερία Μάνος Παγώνης. Ο 19χρονος πρώην πάικτης της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και Δόξας Προσκυνητών τραυματίστηκε σοβαρα σε μια ανυποπτη φαση του αγώνα με την Στρύμη, που ούτε ο ίδιος το κατάλαβε στο αριστερό γόνατο, με την γνωμάτευση να δείχνει πρόσθιο χιαστό και εσω πλάγιο σύνδεσμο χάνοντας σχεδόν όλη τη σεζόν. Φέτος ξεκίνησε εντυπωσιακα έχοντας 7 τερματα στο πρωτάθλημα.

Ο Παγωνης που καταγεται από την Πιερία, ξεκίνησε από τους Ποντιους Κατερίνης, συνέχισε στις ακαδημίες του Πιερικού, στον Ποσειδώνα Πιερίας και στην Ακαδημία Πλαταμωνα πριν περασει στα ΤΕΦΑΑ πέρυσι και συνεχίσει στην Δόξα Νέου Σιδηροχωριου και μετά στους Προσκυνητές κατακτώντας το κύπελλο.

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου που όπως στον Βιόπουλο είναι δίπλα και στον Παγώνη: Δυστυχώς ο ποδοσφαιριστής μας Εμμανουήλ Παγώνης θα είναι εκτός ποδοσφαιρικής δράσης για 6 μήνες λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Εμείς ως Διοίκηση, παίχτες και προπονητικό team του ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του ώστε να είναι ξανά κοντά μας.