Ταξίδι – αστραπή στην Κομοτηνή για τον Πύρρο Δήμα μετά την επιστροφή του από την Αμερική

 

Ένας από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κομοτηνή. Ο λόγος για τον τρεις φορές χρυσό ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Πύρρο Δήμα.

Ο Δήμας, που τυγχάνει πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών αλλά και τεχνικός διευθυντής στην Αμερικανική Ομοσπονδία, μόλις πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ όπου βρισκόταν οικογενειακώς. Μάλιστα μόλις μια εβδομάδα πριν είχε ποστάρει φωτογραφία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο έσπευσε να παρακολουθήσει από κοντά σε αγώνα του στο NBA.

Δεν είναι γνωστό αν οι λόγοι του ταξιδιού του Πύρρου Δήμα είναι προσωπικοί ή ενδεχομένως έχουν να κάνουν και με την ιδιότητά του ως προέδρου της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Άλλωστε στην πρωτεύουσα της Ροδόπης εδρεύει το ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αλλά και ο μόνος σύλλογος σε όλη την Θράκη που καλλιεργεί το άλλοτε άθλημα των ολυμπιονικών, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής με τον Χρήστο Νινιό και την ομάδα του.

Πάντως τον εντόπισε ο Μιχάλης Πολυτσάκης, δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής και όπως προκύπτει από δική του ανάρτηση, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά…