ΕΠΣ Θράκης: Τέλος ο … «δήμαρχος» Οντέρ Μουμίν από το Κοπτερό! Παναγιώτης Περτσάς ο διάδοχος

 

Με νίκη αποχαιρέτησε την Βιστωνίδα Κοπτερού ο προπονητής της ομάδας Οντερ Μουμίν που την οδήγησε πέρυσι στο πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ κατηγορία. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου και περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών του στο δικηγορικό του γραφέιο, αλλα κυρίως λόγο των εκλογών δεν μπορούσε να ανταπεξέρθει στα καθηκοντα του και ως προπονητή και αποχώρησε από την ομάδα η οποία γρήγορα βρήκε τον αντικαταστάτη του.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Περτσα που πρόσφατα αποχώρησε από τον Πανθρακικό όπου ήταν προπονητής τερματοφυλάκων. Ο 37χρονος πια προπονητης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με πρώτη ειδικότητα Ποδόσφαιρο και δεύτερη Βάρη. Έχει αγωνιστεί σε Βριλήσσια, Ορφέα Ξάνθης, Πανθρακικό, Θύελλα Πατρών, Ηράκλειο, Αθηναϊκό, Αγία Παρασκευή, Όμιλο Περιστερίου, Τρίγλια Ραφήνας, Δόξα Προσκυνητών.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στα Βριλήσσια, στον Ερμή Ηρακλείου, στην Αγία Παρασκευή, στην Τρίγλια Ραφήνας, Προσκυνητες και Πανθρακικό. Υπήρξε διεθνής και βασικό μέλος της Εθνικής Ανδρών Beach Soccer από το 2006 έως το 2017, ενώ έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στο Winners Cup, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση Beach Soccer, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας , Α.Ο Κεφαλληνίας και Α.Ο Μάνης.

 width=