Super League: Το Σάββατο οι ακαδημίες του ΑΟΞ! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές σε Κ19, Κ17 και Κ15

 

Τρεις αγώνες το Σάββατο (15/12) περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Στο Δημοτικό στάδιο Φυλής θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης (15η θέση, 7 βαθμούς). Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και θα την διευθύνουν οι Χρυσάφης, Μητροφάνης, Όντος της ΕΠΣ Αθηνών.

Η Κ17 της Ξάνθης μετά το 0-2 επί της Λαμίας την προηγούμενη αγωνιστική, το Σάββατο υποδέχεται στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είναι στην 5η θέση με 15 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 3η με 18. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:45 και διαιτητές θα είναι οι Ανεστίδης, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τέλος η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τις 24 Νοεμβρίου και το 1-1 με τον Άρη, με αναμέτρηση εντός έδρας. Το Σάββατο στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Xanthi FC θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 2η θέση με 11 βαθμούς ενώ η φιλοξενούμενη είναι στην 5η θέση με 4 πόντους. Διαιτητες του αγώνα θα είναι οι Σιαμάνης, Οικονομίδης, Παστιάδης της ΕΠΣ Δράμας.