Super League: Λευξή ισοπαλία ανάμεσα στις ομάδες νέων της Ξάνθης και του Ολυμπιακού στα Πηγάδια

Ισόπαλη χωρίς τέρματα παρά τις σημαντικές απουσιες που είχε, αναδείχθηκε απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού η ομάδα Νέων της Ξάνθης σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Σε ένα παιχνίδι όπου είχαν ευκαιρίες και οι δυο ομάδες για να ανοίξουν το σκορ, τελικά καμία δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ. Η ξανθιώτικη ομάδα που από το 85′ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γιανναράκη, αγωνίστηκε και χωρίς του Φακη και γράβα. Έχει πλέον 22 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας με βοηθούς τους Βερνέζη και Δεδονάκη της ΕΠΣ Καβάλας. Η φωτογραφία είναι από την Ξάνθη Sport.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Θυμιάνης, Σουλεϊμάν (89′ Ποδάρας), Τσάπαρης, Δουλγέρης (82′ Μωυσίδης), Τσιλιγγίρης (61′ Κακουλίδης), Γκατζόγιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Ράμα (89′ Ντότης), Γκοτζαμανίδης (60′ Μπουλλάρι), Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Τσερκώνης (82′ Ντουμάνης), Σουρλής, Βοΐλης.