ΕΠΣ Έβρου: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Γιώργος Χατζηανδρέου από την Θράκη Φερών

 

Ο πρώην προπονητής του Ορφέα Σοφικού Γιώργος Χατζηανδρέου αναλαμβάνει χρέη προπονητή στη Θράκη Φερών μετά το διαζύγιο της ομάδας με τον Γιάννη Αναστασιάδη.

Επιβεβαιώθηκαν έτσι με επίσημη ανακοίνωση οι πληροφορίες του ThrakiSportS που μιλούσανε ότι ο Γιώργος Χατζηανδρέου θα αναλάβει τα ηνία της Θράκης Φερών μετά το διαζύγιο του Γιάννη Αναστασιάδη με τους περσινούς κυπελλούχους της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Γιώργος Χατζηανδρέου την περσινή χρονιά οδήγησε την ομάδα του Ορφέα Σοφικού στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β’ Κατηγορία και κέρδισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου έχοντας ως συνεργάτη του τον Παναγιώτη Τζιαμπαζάκη. Την φετινή χρονιά ξεκίνησε με τον Ορφέα Σοφικού αλλά μετά από μόλις ένα παιχνίδι απομακρύνθηκε.

Η ανακοίνωση της Θράκης Φερών στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι ευχαριστίες στον τέως κόουτς της ομάδας:
«Η διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδος κ.Αναστασιάδη για την συνεργασία του με την Θράκη τους τελευταίους έξι μήνες και να του ευχηθεί ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Στην οικογένεια της Θράκης καλωσορίζουμε τον κ. Χατζηανδρέου Γεώργιο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη νέου προπονητή και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο άκρως απαιτητικό αυτό πόστο».