Τον Τοροσίδη και τους άλλους τέσσερις 100άρηδες της Εθνικής Ομάδας θα βραβεύσει ο ΠΣΑΤ

 

Πέντε από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής κι έχουν προσφέρει πολλά στον αθλητισμό, θα βραβεύσει ο ΠΣΑΤ στη Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, που θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Πρόκειται για τους Γιώργο Καραγκούνη, Θοδωρή Ζαγοράκη, Κώστα Κατσουράνη, Άγγελο Μπασινά και τον «δικό μας» Ξανθιώτη νυν αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Βασίλη Τοροσίδη, που έχουν ξεπεράσει τις 100 διεθνείς συμμετοχές με την φανέλα με το εθνόσημο.

Το έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς θα δοθεί στην οικογένεια Γούνα, που όλα τα μέλη της διαπρέπουν στον αθλητισμό και κυρίως στο πόλο, ενώ Τιμητική διάκριση θα δοθεί στην πρώην Πρόεδρο των Special Olympics Γιάννα Δεσποτοπούλου για την εθελοντική της προσφορά και στον εμβληματικό αθλητή των Special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.

Επίσης, όπως έχει ανακοινωθεί, ο ΠΣΑΤ θα κάνει και τις εξής βραβεύσεις:
Έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους»: Βασιλική Μιλλούση (γυμναστική) & Κώστας Παπαγεωργίου (πιγκ πογκ) & Βάσω Σκάρα (χάντμπολ)
Τιμητική Διάκριση: ΑΕΚ Μπάσκετ (για την επέτειο των 50 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης), Τάσος Μπουλμέτης, Βασίλης Γεωργίου.
Τιμητική Διάκριση: Μεσσηνιακός Γ.Σ. (για τα 130 χρόνια προσφοράς και δράσης)