Αναβάλλονται όλες οι δραστηριότητες της ΑΕ Διδυμοτείχου λόγω της κηδείας της Ελένης Τοπαλούδη

Οι δολοφόνοι της 21χρονης Εβρίτισσας φοιτήτριας στη Ρόδο Ελένης Τοπαλούδη ομολόγησαν την πράξη τους, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το νησί και κατόπιν αυτού, η σορός της ταξιδεύει πλέον για την Αλεξανδρούπολη ώστε το πρωί της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι να της πουν το τελευταίο αντίο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Διδυμότειχο.

Συγκλονισμένη με το γεγονός είναι όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα φυσικά στην πατρίδα της. Λογικό και επόμενο να συμμετέχουν στο πένθος που έχει όλη η πόλη και οι αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής. Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου, που γνωστοποίησε οτι αναβάλλονται όλες οι δραστηριότητες της ομάδας για την Τετάρτη, ημέρα της κηδείας της άτυχης Ελένης.

Η ανακοίνωση:
Για αύριο 5 Δεκεμβρίου όλες οι δραστηριότητες της ομαδας μας (Ακαδημία και 1η ομάδα) αναβάλλονται λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου της πολυαγαπημένης μας Ελένης Τοπαλούδη.
Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΔ εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους,ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
Καλό παράδεισο.