Super League: Διευκρινιστική δήλωση Σιώπη για τη «συγνώμη» που ζήτησε μιλώντας στον Ντέμη (+video)

 

Ο Μανώλης Σιώπης ήταν ο παίκτης που σύμφωνα με τον διαιτητή υπέπεσε στο πέναλτι από το οποίo ήρθε η ισοφάριση του Παναθηναϊκού στο τέλος της αναμέτρησης, με τον Άρη να χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο φινάλε.

Ο 24χρονος Εβρίτης ποδοσφαιριστής, μετά το ματς μίλησε για την συγκεκριμένη φάση στον Ντέμη Νικολαΐδη στο Open, με αρκετούς να σχολιάζουν τα λεγόμενά του.

To πρωί έκανε νέα δήλωση μέσω της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, η οποία δημοσιεύτηκε στα Social Media και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Επειδή ο καθένας ερμηνεύει κατά το δοκούν….
Μανώλης Σιώπης: “Είπα ότι είμαι στενοχωρημένος, που δόθηκε πέναλτι σ’ εκείνο το χρονικό σημείο. Πουθενά δεν είπα ότι έκανα πέναλτι…”
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας… Καλημέρα…».

Ο Μανώλης Σιώπης είχε πει στην εκπομπή του Ντέμη στο Open, μεταξύ άλλων:
«Είναι λογικό να είμαι στεναχωρημένος… δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, κλείσαμε όλους τους χώρους του Παναθηναϊκού, δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε μια καθίζηση, έγιναν κάποιες αλλαγές, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στις φάσεις που είχαμε, δεν το κάναμε και ήρθε η μοιραία φάση που έκανα το πέναλτι. (…)
Είναι λογικό να είμαι στεναχωρημένος τώρα, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει, είχα στο μυαλό μου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, τελικά πήραμε μόνο έναν. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλη την ομάδα, είμαι πολύ στεναχωρημένος»
.