ΕΠΣ Έβρου: Πάτησε κορυφή ο Έβρος Σουφλίου μετά την τεσσάρα επί του Ποντιακού

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Ο Έβρος Σουφλίου μετά την εντός έδρας ευρεία νίκη επί του Ποντιακού συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Ο Ποντιακός ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο γήπεδο και στο πρώτο 10λεπτο έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να μπει από νωρίς στο σκορ. Η πρώτη ήρθε στο 6ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Πυλούδη, ο Τσακανίκας έπιασε το σουτ αλλά ο Τογγουλίδης έδιωξε με γροθιές τη μπάλα και στην επαναφορά της το νέο σουτ του Μιχαηλίδη σίγουρο γκολ πάνω στη γραμμή έσωσε ο Πετκίδης. Η δεύτερη ήταν στο 9ο λεπτό όπου το σουτ του Μιχαηλίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Σουφλίου.

Η πρώτη απειλή για το Σουφλί ήρθε στο 11′ όταν ο Παγωνίδης έπιασε το σουτ και ο Χατζηζίβας με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 13′ είχαμε τη σύγκρουση του «Τσιρίλο» με τον Χατζηζίβα που βρήκε και τους δύο παίκτες στο έδαφος. Ο διαιτητής φώναξε το γιατρό να μπει στο γήπεδο για να δει την κατάσταση των παικτών. Ο «Τσιρίλο» σηκώθηκε αμέσως, ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων σηκώθηκε μετά από 3 λεπτά, ευτυχώς χωρίς να αντιμετωπίσει περισσότερο προβλήματα. Μετά από μια επέλαση από δεξιά ο νεαρός Λαζίδης έπιασε το σουτ στο 19′ ανοίγοντας το σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Στο 34′ πάσα του «Τσιρίλο» στον Παγωνίδη που έκανε το πλασέ και ο Χατζηζίβας με διπλή προσπάθεια απόκρουσε τη μπάλα. Μ’ αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα για τους γηπεδούχους καθώς πέτυχανε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 51′ έγινε το 2-0 από τον Γιαννόπουλο με κεφαλιά και στο 55′ με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα το 3-0 (κεντρική φωτογραφία) με τον ίδιο να πετυχαίνει το 2ο γκολ στην αναμέτρηση και έφτασε τα 8 φετινά τέρματα σε 8 αγώνες. Ο «Τσιρίλο» στο 74′ με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 4-1 στο 90′ με απ’ ευθείας φάουλ του Πυλούδη.

Στο γήπεδο παρά το κρύο βρέθηκαν γύρω στα 50 άτομα. Άριστη η διαιτησία του Β. Στρατούδη που είχε ως βοηθούς τους Κίτσου και Γεωργακούδη.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Τογγουλίδης, Θάνος (75′ Παπαναστασίου), Πετκίδης, Μπετζέκας (75′ Σιούης), Μπάμνιος (c), Μιχούδης, Τσομπανούδης «Τσιρίλο», Κουτσούλας (46′ Κρικέλας), Παγωνίδης, Γιαννόπουλος, Λαζίδης (60′ Τσιουμπανούδης).

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παμπορίδης): Χατζηζίβας, Νικ. Σαγκιρίδης, Μιχαηλίδης, Μακρής, Φρατζάνας, Αλ. Σαγκιρίδης, Ρήγας (c), Γύλος (26′ λ.τ. Παπαδάκης), Σαρίδης (58′ Τσαπάρας), Πυλούδης, Τσακανίκας.