Από το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης στο Νοσοκομείο Ξάνθης για να χειρουργηθεί ο Θοδωρής Τορομανίδης

Δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Θοδωρής Τορομανίδης, ο οποίος αποχώρησε αιμόφυρτος από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Νέστο Χρυσούπολης και τον Ορφέα Ξάνθης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι ελπίδες που υπήρχαν ότι θα έχει απλά ένα σκίσιμο στο φρύδι και ότι δεν έσπασε τη μύτη του, όπως ήταν οι αρχικές εκτιμήσεις, διαψεύστηκαν.

Το κάταγμα επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης αφού πρώτα του έγιναν και ράμματα στο φρύδι, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εγχείριση στο ζυγωματικό.

Στο πλευρό του Θοδωρή Τορομανίδη είναι όλη η οικογένεια του Ορφέα Ξάνθης αλλά μαζί του έχουν επικοινωνήσει για να του ευχηθούν περαστικά και άνθρωποι του Νέστου Χρυσούπολης και των άλλων ομάδων της Γ’ Εθνικής, αφού η αντιπαλότητα όλων περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και στα 90 λεπτά των αγώνων.

Σε αντίθεση πάντως με τον Τορομανίδη, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Παύλο Ευθυμιάδη του Νέστου, που και αυτός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης μετά από αγκωνιά που δέχθηκε στην διάρκεια του αγώνα στο στήθος και είχε ως αποτέλεσμα προσωρινά να μείνει χωρίς αισθήσεις για κάποια δευτερόλεπτα.

Οι γιατροί μίλησαν για διάσειση αλλά μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και δεδομένου ότι και ο ίδιος αισθανόταν καλά και δεν είχε άλλα συμπτώματα ζαλάδας ή δύσπνοιας, όπως τις πρώτες στιγμές, πήρε εξιτήριο και επιστρέφει μάλιστα άμεσα στις προπονήσεις.