LIVE από το ΟΑΚΑ για την Super League: ΑΕΚ – ΑΟ Ξάνθη 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΑΕΚ – ΑΟΞ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στον αγωνα ΑΕΚ – Ξάνθη για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωρα 18:54 Ειναι ενα παιχνιδι κομβικής σημασίας και για τις δυο ομάδες, ιδιως ομως για την γηπεδουχο.

Ωρα 19:01 Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Άλεφ, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Πόνσε.

Ωρα 19:04 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Ζίφκοβιτς, Κασάδο, Οκάν, Λισγάρας, Αλμέιδα, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ.

Ωρα 19:09 Διαιτητής ήταν ο πραξιτέλης Ζαχαριάδης αλλά λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε.

Ωρα 19:25 Παμε για την εναρξη, μπαινουν οι ομαδες σε λιγο ενωπιον 5.000 θεατων (πρφανως η φωτογραφιαμε το γεματο γηπεδο τυ ΟΑΚΑ ειναι αρχειου).

1′ Εναρξη του αγωνα

3′ Ο Μάνταλος προσπαθεί να γυρίσει από δεξιά στην περιοχή, πολύ άστοχα όμως, άουτ η μπάλα.

5′ Ο Σαρπόνγκ προσπαθεί να βρει τον Ντουρίτσκοβιτς, στην αγκαλιά του Μπάρκα η μπάλα.

6′ Δυνατό σουτ του Γαλανόπουλου, πέφτει και αποκρούει ο Ζίφκοβιτς. Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

8′ Γκολ η ΑΕΚ. Σκορερ ο Πονσε. Ο Κλωναρίδης σουτάρει μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στα σώματα και φτάνει στον καλυπτόμενο Πόνσε, που εξ επαφής δίνει προβάδισμα στην Ένωση. ΑΕΚ – ΑΟ Ξάνθη 1-0

14′ Ο Ντουρίτσκοβιτς προσπαθεί να βρει με κάθετη τον Γέντρισεκ, όμως είναι δυνατή για τον Σλοβάκο, άουτ με τον Τσιγκρίνσκι να ελέγχει.

17′ Ο Σαρπόνγκ γύρισε για τον Ντουρίτσκοβιτς από αριστερά στο πέναλτι, αλλά πρώτος ο Μπογέ έβαλε κόντρα κι έκοψε αυτην την προσπάθεια της Ξάνθης.

22′ Στο 60%-40% έχει διαμορφωθεί η κατοχή της μπάλας στα μισα περιπου του ημιχρονου

27′ Ο Ντουρίτσκοβιτς γυρίζει από δεξιά, πάνω στον Τσιγκρίνσκι που απομακρύνει.

28′ Μεγάλη ευκαιρια για την την ΑΕΚ! Στην αντεπίθεση ο Κλωναρίδης βγάζει στον Πόνσε, που κοντρολάρει αλλά σουτάρει πάνω στον Ζίφκοβιτς.

29′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη! Πρώτα ο Σαρπόνγκ σέντραρε από αριστερά για τον Καντά, με τον Χουλτ να διώχνει στο δεύτερο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Καντά σέντραρε από δεξιά στην «καρδιά» της άμυνας, με τον Ντουρίτσκοβιτς να ανοίγει το κοντρόλ, τον Μπάρκα να βγαίνει και να μπλοκάρει και να συγκρούεται με τον Σέρβο.

32′ Δυνατό σουτ του Κλωναρίδη, αποκρούει σε κόρνερ ψηλά ο Ζίφκοβιτς.

35′ Γκολ που ακυρωνεται για την ΑΕΚ. Ο Κλωναρίδης δέχεται την πάσα του Μάνταλου, περνάει τον Ζίφκοβιτς και σκοράρει, ωστόσο υποδεικνύεται σωστά σε θέση οφσάιντ.

37′ Νεα υποψηια ευκαιριας για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος σουτάρει με το αριστερό έξω από την περιοχή, στην αγκαλιά του Ζίφκοβιτς.

42′ Ο Μπακάκης γυρίζει για τον Πόνσε, αυτός χάνει από τον Καμαρά στην περιοχή.

45΄ Κίτρινη για τον Κοβάσεβιτς, που μετά τη μονομαχία με τον Γαλανόπουλο τον πατάει απρόσεκτα στην πλάτη.

45+2′ Τελος ημιχρονου. Η ΑΕΚ να έχει πάρει το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Πόνσε από το 8′ και έχει και την κατοχή, αλλά η Ξάνθη έχει ανεβάσει απόδοση στο τέλος του πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕΚ – ΑΟ Ξάνθη 1-0

46′ Εναρξη στο δευτερο μερος, χωρις αλλαγες οι δυο ομαδες

51′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Βγαίνει ο Καντά και μπαίνει ο Μπρίτο.

53′ Εδειξε να υπαρχει μικροεπεισοδιο Καντά με Ρασταβατς στην αλλαγή. Ο Γάλλος εξτρέμ διαμαρτυρήθηκε κατά την αλλαγή του στον Ράσταβατς, λέγοντας «πάντα εγώ βγαίνω».

57′ Ο Μάνταλος προσπάθησε να κοντρολάρει μεταξύ Οκάν και Λισγάρα στην περιοχή, έπεσε, ζήτησε πέναλτι, «παίζετε» έδειξε ο διαιτητης.

59′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Κασάδο γύρισε από αριστερά για τον Μπρίτο, που σούταρε από εξαιρετική θέση, αλλά ο Μπάρκας απέκρουσε με τα πόδια.

62′ Ο Κλωναρίδης γύρισε από δεξιά για τον Άλεφ, ο Λισγάρας με υπερένταση έπεσε κι έδιωξε σε κόρνερ.

65′ Πρωτη αλλαγη γι την ΑΕΚ. Μπαίνει ο Λιβάγια στη θεση του Μπογέ.

68′ Εντυπωσιακό ψαλίδι του Λιβάγια μετά τη σέντρα του Μπακάκη, αποκρούει ο Ζίφκοβιτς!

70′ Δοκάρι για την ΑΕΚ με εντυπωσιακό σουτ του Λιβάγια! Μπηκε ορεξατος.

71′ Όμορφη προσπάθεια του Μάνταλου, ο Ζίφκοβιτς μπλοκάρει το σουτ του. Λιγο μετα ο Κασάδο ανατρέπει τον Κλωναρίδη και βλέπει την κίτρινη κάρτα.

72′ Δευτερη αλλαγη για την Ξάνθη. Ο Σαρπόνγκ αφήνει τη θέση του στον Κάστρο.

73′ Κίτρινη στον Μπρίτο

80′ Κίτρινη στον Χατζητερζόγλου.

81′ Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη, ο Μελιόπουλος αντί του Κοβάσεβιτς.

86′ Φάουλ από τα δεξιά με τον Μάνταλο, Τσιγκρίνσκι κεφαλιά, άουτ.

90′ Γκολ η ΑΕΚ. Σε σέντρα του Χουλτ στον Λιβάγια αυτός με ωραλια προσπάθεια αδειαζει τον Αλμέιδα, και πλασέ σκοράρει. ΑΕΚ – ΑΟ Ξάνθη 2-0

90’+1 Κίτρινη στον Καμαρά.

90+3′ Λήξη αγώνα. Τρίτη σερί ήττα για την Ξάνθη που μπορούσε να πάρει τον βαθμό, επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ μετά από ένα μήνα.  Τελικό αποτέλεσμα ΑΕΚ-Ξάνθη 2-0