Διέψευσε ο Μελιόπουλος συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, διέψευσε τον Μελιόπουλο η εκπομπή του Ντέμη στο Open

 

Μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελιόπουλος που πέρασε ως αλλαγή στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης μίλησε για το μπαράζ των δημοσιευμάτων που υπάρχουν από το πρωί και τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ, έναν χρόνο αφότου είχε ξανακουστεί η συμφωνία του δικεφάλου με τον Χρήστο Πανόπουλο για τον νεαρό παίκτη.

Ο ίδιος ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στο μέλλον του, δεν επιβεβαιώσε οποιαδήποτε συμφωνία λέγοντας ότι δεν ξέρει και δήλωσε ότι θα ήθελε να παίξει σε μια καλύτερη ομάδα, αναφέροντας όμως όχι μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα είπε:
«Εγώ δεν ξέρω από αυτά. Εγώ θέλω να εξελίσσομαι σαν παίκτης, αλλά και σαν άνθρωπος πάνω από όλα. Φυσικά και είναι τιμή μου και θα ήθελα να πάω σε μία καλύτερη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Λίγα λεπτά πάντως αφότου ο Μελιόπουλος ουσιαστικά διέψευσε ή προσπάθησε να διαψεύσει το μπαράζ των δημοσιευμάτων από το πρωί, τον… διέψευσε το ίδιο το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, του ιδιοκτήτη δηλαδή του ΠΑΟΚ. Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open ο αρμόδιος ρεπόρτερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έλευση του Μελιόπουλου στον ΠΑΟΚ λέγοντας μάλιστα ότι πρόκειται για σημαντική επένδυση με στόχο το μέλλον.

Μάλιστα, στο σχετικό πλάνο προβλήθηκε αυτό της φωτογραφίας ανωτέρω, όταν ο Μελιόπουλος για πρώτη φορά είχε κληθεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League. Να λέει κάτι τέτοιο το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και να μην είναι εξασφαλισμένη η υπογραφή του παίκτη για την μετακίνησή του μοιάζει κάτι πολύ δύσκολο, ανεξάρτητα από τον διπλωματικό τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να απαντήσει στην σχετική ερώτηση ο ίδιος ο Μελιόπουλος…