Γ’ Εθνική: Εκτός έδρας Ασπίδα Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή, εντός ο Λεύκιππος (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Γ’ Εθνικής Ανδρών, με Ασπίδα Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή να αγωνιζονται εκτός έδρας και τον Λεύκιππο στην Ξάνθη.

Κανονικά στις 18:00 που είναι η συνηθισμένη ώρα έναρξης θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες και φυσικά και των ομάδων της Θράκης, πλην αυτού της Ασπίδας που ξεκινά στις 17:00 στην Ευκαρπία αλλά και του αγώνα ΜΕΝΤ-Δεκα.

Μετά την ονειρεμένη Κυριακή όπου όλες οι ομάδες της Θράκης επικράτησαν, η Ασπίδα Ξάνθης έχει δύσκολη αποστολή στην Θεσσαλονίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Ευκαρπία, ενώ λίγο χιλιόμετρα πιο δίπλα μια ώρα αργότερα ο ΓΑΣ Κομοτηνή με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του θα αντιμετωπίσει στις Συκιές τον ΒΑΟ. Τέλος ο Λεύκιππος μετά το σημαντικό και ιστορικό διπλό στην Καλαμαριά θέλει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Μακάμπη ώστε να ξεφύγει από τις θέσεις υποβιβασμού.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: ΜΕΝΤ-Δέκα, ΠΣ Ευκαρπίας-Ασπίς Ξάνθης , Αστέρας Σίνδου – ΠΟ Ν. Μουδανιών, ΑΟ Πολύγυρου – Αίας Ευόσμου, ΒΑΟ – ΓΑΣ Κομοτηνή , Ζέφυρος 02-Απόλλων Καλαμαριάς, Λεύκιππος Ξάνθης – Μακάμπη. Όπως κάθε Κυριακή, θα υπάρχει απευθείας κάλυψη από το ThrakiSportS.