Επεισόδια μεταξύ οπαδων του Ολυμπιακού και του… Παναθηναϊκού έξω από το κλειστό της Αλεξανδρούπολης

 

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη έξω απ’ το Κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των πειραωτών με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα της Volley League.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο evros-news, περίπου 20 άτομα φορώντας κράνη και κουκούλες και έχοντας κάποιοι διακριτικά του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν στην περιοχή του πάρκου Εγνατία και προσπάθησαν να επιτεθούν σε οπαδούς του Ολυμπιακού (φωτογραφία αρχείου από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα).

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έφταναν στο γήπεδο από όλο τον Έβρο αλλά και την υπόλοιπη Θράκη με σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», στο οποίο εύκολα και σε λιγότερη από μιάμισι ώρα ο Ολυμπιακό κατέβαλε την αντίσταση του Εθνικού με 3-0 σετ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ThrakiSportS, δεν υπάρχουν καταγεγραμμένοι τραυματισμοί αλλά ούτε και συλλήψεις ενώ επίσης τόνιζαν ότι δεν ήταν κάτι πέραν του διαπληκτισμού. Οι ίδιες πηγές απορρίπτουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο για κάποιο ραντεβού που είχε κλειστεί ανάμεσα σε χούλιγκανς των δυο δημοφιλών συλλόγων του λεκανοπεδίου της Αττικής και τονίζουν ότι πέραν του διαπληκτισμού (ως τέτοιος καταγράφεται) που υπήρξε έξω από το γήπεδο, δεν υπάρχει κάτι άλλο άξιο αναφοράς από την Αστυνομία.