Σοβαρός ο τραυματισμός του Χρήστου Φλέγγα! Ευχές από όλη την Ροδόπη για τον ταλαντούχο μέσο (+photos)

 

Πολύ άτυχος στάθηκε ο πρώην μεσοεπιθετικός των Δόξα Σώστη, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δωτιέα Αγιάς και νυν ποδοσφαιριστή του Αμπελωνιακού Λάρισας Χρήστος Φλέγγας σε παιχνίδι της ΕΠΣ Λάρισας με τον πρωτοπόρο Φαλανιακό στο γειτονικό ντέρμπι.

Ο Φλεγγας σε μια φάση στο 18’ δεν δέχθηκε κάποιο μαρκάρισμα, αλλά τραυματίστηκε μόνος του, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας από τους πόνους και πιάνοντας το γόνατό του και αντικαταστάθηκε με την ομάδα του αν και προηγήθηκε να σκορ να ηττάται με 1-2. Όπως αναφέρει τοathleticlarissa, από όπου και οι φώτο όλοι  «πάγωσαν» από αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη και αναγκαστικά το παιχνίδι διεκόπη για περίπου οκτώ λεπτά. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά από λίγο έφτασε στο γήπεδο του Αμπελώνα ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με την γνωμάτευση να μιλά για πρόσθιο χιαστό, εγχείριση την επόμενη εβδομάδα και την επιστροφή του στα γήπεδα στο φινάλε της σεζόν.

Μόλις μαθεύτηκε το γεγονός εκατοντάδες μηνυματα συμπαρ’αστασης κατέκλυσαν τους λογαριασμούς του στο διαδικτυο, όχι μόνο από την Λάρισα, αλλά και από φίλους του στην Κομοτηνή, συμφοιτητές από το πανεπιστήμιο αλλά κυρίως από τα γήπεδα της ΕΠΣ Θρακης όπου για μια τετραετία ήταν από τους κορυφαίους μέσους και σκόρερ του πρωταθλήματος φορώντας τις φανέλες του Σώστη και Κοσμίου.

Ο Φλέγγας που ορκίστηκε Οικονομολόγος πέρυσι τον Μάιο, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λάρισας και συνέχισε σε Αμπελωνιακο (Δ’ Εθνική), Τύρναβο (Γ’ Εθνική) και επέστρεψε σε Αμπελωνιακό (Γ’ εθνική) πριν συνεχίσει στην ΕΠΣ Θράκη με τις φανέλες του Σώστη και του Κοσμίου, κατόπιν Αγιάς και φέτος για τρίτη φορά στον Αμπελωνικό.

Ο ίδιος ανέρτησε στον λογαριασμό του συγκινημένος: Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτές οι δύσκολες στιγμές… σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης και εύχομαι μόνο υγεία ❤️⚽️

 /></p>
<p><img decoding=