Super League: Ο «εξόριστος» γιος του Στέλιου Κατρακυλάκη στις προπονήσεις των Ουζουνίδη και Κάναντι

 

Ποιος είπε πως μονάχα οι δικοί μας προπονητές πηγαίνουν στο εξωτερικό για εκπαιδευτικούς – επιμορφωτικούς λόγους; Το ίδιο συμβαίνει ενίοτε και με τεχνικούς που έρχονται από ξένες χώρες στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση με τον Γιάννη Κατρακυλάκη.

Ο νεαρός κόουτς (μόλις 25 ετών) ζει μόνιμα στην Αυστρία και εργάζεται στην ομάδα Νέων (Κ 14) της Βάκερ Ίνσμπρουκ. Παρεμπιπτόντως, πρόκειται για τον γιο του άλλοτε τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης, Στέλιου Κατρακυλάκη.

Προτού αποφασίσει να ασχοληθεί με την προπονητική, αγωνίστηκε στην αυστριακή Άξαμς. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης κι είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητικής (UEFA B).

Oπως αποκάλυψε το sdna, ο νεαρός Έλληνας τεχνικός κατέθεσε αίτημα να του δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσει δια ζώσης τις προπονήσεις των Μαρίνου Ουζουνίδη και Νταμίρ Κάναντι σε ΑΕΚ και Ατρόμητο αντίστοιχα, κι η επιθυμία του έγινε δεκτή.

Πρώτος σταθμός της μίνι περιοδείας του στην Ελλάδα είναι το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, ενώ από την προσεχή Δευτέρα (3/12) θα μεταφερθεί στο Μαζαράκη και στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Ατρόμητου.