Volley League: Κουρασμένος θα έρθει Αλεξανδρούπολη ο Ολυμπιακός καθώς 47 ώρες πριν δίνει κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα

Με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες αρχίζει και το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού στο CEV Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Πέμπτη (29/11) στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Σαχτιόρ.

Αυτό θα είναι το πρώτο από τα δυο παιχνίδια της φάσης των «32» της διοργάνωσης με μοναδικό στόχο για την ελληνική ομάδα τη νικηφόρα εκκίνηση που θα δώσει στο σύνολο του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, το πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (5/12) στη Λευκορωσία.

Ανάμεσα στα δύο αυτά παιχνίδια ο Ολυμπιακός θα ανέβει στην Αλεξανδρούπολη για να παίξει με τον Εθνικό. Μάλιστα, για να είναι πιο ξεκούραστοι οι παίκτες στη Λευκορωσία, δεν ζητήθηκε αλλαγή ημερομηνίας για Κυριακή και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο το απόγευμα. Με αίτημα του Ολυμπιακού μάλιστα, ώστε να επιστρέψει έγκαιρα στην Αθήνα, θα διεξαχθεί νωρίς, στις 16:30.

Αυτό σημαίνει ότι σε λιγότερες από 48 ώρες ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει δυο κρίσιμα παιχνίδια με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει ως ευκαιρία για τον Σάκη Μουστακίδη και τους (ξεκούραστους) συγκριτικά με τους ερυθρολεύκους παίκτες του.

Σε σχέση με τα αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν τεθεί στην διάθεσή του είναι και οι Εβρίτες ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος και ο πρώην παίκτης του Εθνικού Γκάβιν Σμιτ.

Όλοι τους αναμένεται να βρεθούν και στην Αλεξανδρούπολη. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.