Super League: Πέρασαν το ενδιάμεσο τεστ ο Στέφανος Κουμπαράκης και οι Κούλα, Βασιλόπουλος και Τζιώτζιος

 

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκε το βράδυ σύντομη περιγραφή των αποτελεσμάτων των test φυσικής κατάστασης των Διαιτητών και Βοηθών Δαιτησίας 1ης κατηγορίας.

Διαιτητές: Από τον συνολικό αριθμό των 23 διαιτητών, έλαβαν μέρος 18, οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία το test, σημειώθηκε δηλαδή επιτυχία 100%. Ο κ. Γκορτσίλας ήταν τραυματίας και δεν πήρε μέρος, ενώ τρεις διαιτητές, οι κύριοι Ευαγγέλου, Παπαπέτρου και Τζήλος απουσίαζαν καθώς έχουν οριστεί σε αγώνες διοργανώσεων UEFA. Επίσης ο κ. Σιδηρόπουλος έχει περάσει παρεμφερές test, στη διάρκεια του Σεμιναρίου UEFA Elite Referees.

Βοηθοί Διαιτησίας: Το ARIET test πέρασαν και οι 46 Βοηθοί που συμμετείχαν, από τον συνολικό αριθμό των 50, οπότε και σε αυτή την περίπτωση η επιτυχία ήταν στο απόλυτο. Οι κύριοι Πετρόπουλος, Αλεξέας και Απτόσογλου απουσίαζαν σε αγώνες διοργανώσεων UEFA, ενώ ο κ. Σπυρόπουλος απουσίαζε λόγω τραυματισμού.

Συμπέρασμα; Με επιτυχία πέρασαν αυτό το ενδιάμεσο τεστ ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης, μοναδικής διαιτητής Α’ Εθνικής από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα καθώς και οι βοηθοί Χασάν Κούλα από την ΕΠΣ Ξάνθης, Σπύρος Βασιλόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου και Χρήστος Τζιότζιος από την ΕΠΣ Θράκης.

Άλλωστε, έχουν και οι τρεις από τους τέσσερις οριστεί σε αγώνες την προσεχή αγωνιστική…