Football League: Επιστροφή στον Ηρακλή για τον Ηλία Αμπατζίδη


Επιστροφή στον Ηρακλή για τον Ηλία Αμπατζίδη που ανέλαβε ήδη την θέση του γυμναστή στην ομάδα. Θα ανήκει στην ομάδα του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί ξανά στον Ημίθεο όταν ήταν στο προπονητικό τιμ του επίσης πρώην του Πανθρακικού Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Ηλίας Αμπατζίδης είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ΄ όπου έχει αποκτήσει τον τίτλο Τ.Ε.Φ.Α.Α., με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο. Ακόμη, απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MASTER), από το ίδιο Πανεπιστήμιο, με κατεύθυνση «Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε σε ιδιωτικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Από το 2008 μέχρι το 2010 δούλεψε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και ακολούθως εργάστηκε στον Πιερικό, στην Καλλονή, στη Δόξα Δράμας, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στη Νίκη Βόλου.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 ήταν στη Ξάνθη, ακολούθως δούλεψε για ενάμιση χρόνο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς και το τελευταίο εξάμηνο, πριν προσληφθεί στην Ομόνοια, δούλεψε στην Βέροια. Μέχρι πρότινος ήταν γυμναστής στην Καλαμαριά.