«Έφυγε» ξαφνικά στα 42 του ο πρόεδρος των συνδικαλιστών της ΣΕΚΑΠ και οπαδός του ΑΟΞ Κώστας Γαβριηλίδης

Παγωμένη ξύπνησε η κοινωνία της Ξάνθης, μαθαίνοντας για τον θάνατο του γνωστού συνδικαλιστή αλλά και φανατικού οπαδού του ΑΟΞ Κώστα Γαβριηλίδη, προέδρου των εργαζομένων στην ΣΕΚΑΠ, σε ηλικία 42 ετών.

Ο γνωστός συνδικαλιστής της ΣΕΚΑΠ ένιωσε δυσφορία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από συγγενικό του πρόσωπο στο Νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, πιθανότατα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Τα αίτια του θανάτου του θα διευκρινιστούν με τη διενέργεια νεκροψίας- νεκτροτομής που θα γίνει το απόγευμα, όπως αναφέρει η xanthinews.

Ο Κώστας Γαβριηλίδης ήταν γεννημένος το 1976 και ήταν πατέρας 2 παιδιών. Εργαζόταν στη ΣΕΚΑΠ, όπου ήταν Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων για πολλά χρόνια ενώ έχει διατελέσει επίσης μέλος του Δ.Σ. της ΟΣΥΓΟ, μέλος της τοπικής κοινότητας Ξάνθης, της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ και σε άλλες οργανώσεις και τοπικούς φορείς.

Παράλληλα, είχε σταθερή παρουσία όχι μόνο στην εξέδρα των Πηγαδίων, αλλά συχνά φρόντιζε να κάνει εκδρομές ώστε να παρακολουθεί από κοντά την ομάδα της Ξάνθης και συμπαραστέκεται στους παίκτες και στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 12.00 το μεσηνέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοφάνους, στα Στρατόπεδα προς τη Χρύσα Ξάνθης.