Ύμνοι «Φωτός» για Τοροσίδη: «Ποιότητα, ηγετική μορφή, πάθος και αυταπάρνηση, αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό»

 

Ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, μετά από το αδιαμφισβήτητα επιτυχημένο πέρασμα του από τo ιταλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Ρόμα και Μπολόνια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας “Φως”, σε ένα άρθρο που αναρτήθηκε αργά τη νύχτα της Κυριακής μετά τη νίκη στο Περιστέρι, ήταν αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό.

«Ποδοσφαιρική ποιότητα, ηγετική μορφή, πάθος και αυταπάρνηση», σχολιάζει το άρθρο. Αντιγράφουμε για τον Ξανθιώτη άσσο που μόλις μια εβδομάδα πριν συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την Εθνική:

«Η απουσία του ήταν πολύ μεγάλη, όχι τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο αφού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κάλυψε σε μεγάλο βαθμό το κενό που άφησε στο δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών. Όμως η ηγετική φυσιογνωμία του «Τόρο» έκανε τη διαφορά στη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και απέδειξε περίτρανα πως το πάθος είναι αυτό που έλλειπε την περυσινή σεζόν από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Τοροσίδης δίνει το 100% των δυνατοτήτων του σε κάθε δευτερόλεπτο που αγωνίζεται. Υπερασπίζεται τους συμπαίκτες του σε κάθε φάση που κάποιος αντίπαλος τους «πλησιάζει» απειλητικά και με αυτόν τον τρόπο τους γεμίζει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουν να «παλεύουν» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.
Στις κρίσιμες καταστάσεις οι ομάδες χρειάζονται παίκτες-προσωπικότητες και ο «δαφνοστεφανωμένος» φαίνεται να βρήκε έναν τέτοιο στο πρόσωπο του Βασίλη Τοροσίδη.