ΕΠΣ Θράκης: Νέα επικράτηση για τον Πανθρακικό που νίκησε και τον ουραγό Ορφέα Ξυλαγανής

 

Φτωχή αλλά πολύτιμη νίκη πήρε ο Πανθρακικός στο ΔΑΚ Κομοτηνής επικρατώντας με 1-0 του ουραγού Ορφέα Ξυλαγανής και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με την ομάδα του Κώστα Γεμενετζη να παίρνει το πέμπτο της τρίποντο και να βρίσκεται στους 17 βαθμούς στο -8 από τον πρωτοπόρο Ίασμο που είχε την πρώτη του απώλεια βαθμών.

Στο 2′ η κεφάλια του Καραγιαννιδη πέρασε μόλις άουτ, ενω στο 30′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βέλη Χακάν. Στο 40′ σε σέντρα του Βελή Χακάν ο Ζήκος με δυνατή κεφάλια έστειλε την μπάλα στο γάμα του Στράτα που δεν μπόρεσε να αποκρούσει κάνοντας το 1-0. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Φώτης Γεωργιάδης έπιασε το σουτ με τον Μπόσκο να κρατά το μηδέν.

Στο β’ μέρος στο 55′ το σουτ του Σαμιώτη μπλόκαρε ο Μπόσκος, ενώ στο 58′ ο Γρίβας σούταρε δυνατά αλλά ο Στράτας κράτησε το 1-0. Τελευταία φάση ήταν για τον Πανθρακικό αλλά το σουτ στο 75′ του Τσορτανίδη πέρασε άουτ.

Διαιτητές οι Χουσκογλου, Πανταζής και Καρακασίδης που δεν συνάντησαν δυσκολίες στην αναμέτρηση.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μπόσκος, Τσαγκαλίδης (86′ Γιαννακίδης) Τσορτανίδης, Καραγιαννίδης, Ζήκος, Βελή Χακάν, Γρίβας (73′ Δερμιτζακης), Ξενάκης, Σαμαράς, Μουρατιδης (62′ Κονομι), Χατζηιωαννιδης (76′ Παύλου)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Τσιμπουργκένης): Στράτας, Γιαννακόπουλος, Ιωάννου, Ηλιόπουλος, Ροδουσακης (75′ Χατζίδης), Μπιλμπιλης, Γιαννακιδης (84 Δημητριάδης), Τζελεπης, Μυλωνάς (46′ Χειμωνάς), Γεωργιάδης, Σαμιωτης